Cevap : Yerli Bir Güzel Bengü |
11-01-2007 | #2 |
gulhan
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengügerçekten süper bı kız |
11-05-2007 | #4 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengü~~ O kadar makyaj ben yapsam bundan daha güzel olurum nan :Green_Colorz_PDT_09 ~~ :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 |
11-14-2007 | #7 |
suskun
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengübengünün makyajsız halinide gördüm o haliylede çok güzel makyajlı halide çok güzel bikere kıza fazla makyaj yapmıyolar diğer ünlülere göre solda sıfır kalır bence!sesinide kendisinide çok beğeniyorum en beğendiğim kadın sanatçı zaten:)teşekkürler ergenekon resimler çok güzel:)
11-15-2007 | #8 |
JOKER
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengübir iki şarkısını dinledim idare eder kendide idare eder emeğine sağlık
11-21-2007 | #9 |
fatih4355
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengüharika bi kızz yaa ufff bitiyorum :iconartist: |
11-24-2007 | #10 |
punisher
|
Cevap : Yerli Bir Güzel Bengübence son zamanların en iyi çıkış yapan kadın şarkıcısı son albümünden özellikle 'kalbim' parçasını çok beğeniyorum kendisininde masum bir güzelliği var kararlı bir şekilde yolunda devam ediyor daha ne olsun fazla ayrıntıya takılmamak lazım paylaşım için sağoll:icononayli:
Görünüm Modları |
|