Misafir Cinler

Eski 07-24-2006   #1
ArtistikPatinaj

Misafir Cinler

Size anlatmak istiyorum Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm Beklemeye başladım Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı Havayı dağıtmak istedim yine sustular Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi Kapıya yöneldim kapıda abim vardı Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var Nerden anladın dedi Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #2
önder uçar

bu ne ya vaşşşş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2007   #3
karalim

onommmm vala ben orda ölürümyaaa o eve adimi atmazdim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2007   #4
onder ucar

:sm_confused: vaş kii ne vaşşş:sm_confused:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-03-2007   #5
Volvarın

VAY VAY VAY VAY VALLA AYETEK KÜRSİ DEMİ OKUYAMADIN:sm_smile:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #6
önder uçar

adı üstünde misafir cinlermiş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-05-2007   #7
efobedo

ne hikaye ama

Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum
Zihnimin derinliklerinde
yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı
Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-15-2007   #8
önder uçar

cinler periler vardır kuranda ayetlerle bildirilmişlerdir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com