![]() |
İzmir Buca'da( Şirinyer) Patlama |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() İzmir Buca'da( Şirinyer) Patlamaİzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde sabah saatlerinde 3 ![]() ![]() ![]() ![]() İZMİR'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde, belediye temizlik işçisinin Şirinyer’de bir alışveriş mağazasının yakınında bulduğu bir poşeti, tenekeden yapılma çöp küreğine alıp, plastik çöp bidonuna koyduğu sırada patlama oldu ![]() ![]() İKİNCİ PATLAMA İlk patlamanın ardından İzmir’in Buca İlçesi Şirinyer semtindeki ikinci patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı ![]() Şirinyer’de sabah saatlerinde ilk patlamanın meydana geldiği alışveriş mağazasının yakınındaki halı satış mağazası ve eczanenin önünde bir patlama daha oldu ![]() İlk belirlemelere göre, patlamada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı ![]() Patlamanın ardından halı satış mağazasında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü ![]() İLK PATLAMA NASIL GERÇEKLEŞTİ? Olay bugün saat 07 ![]() ![]() ![]() Yoldaki çöpleri süpürmek için çay bahçesindeki merdivenlerden caddeye çıkarken, yerde bir poşet gördü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI İzmir’in Şirinyer semtindeki bir alışveriş mağazası önünde meydana gelen ve 2 kişinin yaralandığı ilk patlamanın görgü tanığı, temizlik işçisinin çöp bidonunu mağaza önüne doğru sürüklediğini, bombanın otobüs durağında patlaması halinde o sırada durakta bekleyen çok sayıda öğrenci olduğunu öne sürdü ![]() İsminin açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı, temizlik işçisinin otobüs durağının önünü süpürdüğünü ve plastik çöp bidonunu yanında sürükleyerek mağazanın önüne doğru gittiğini belirterek, "Bu sırada patlama oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer görgü tanığı da patlamanın olduğu sırada takside bulunduğunu, patlama sesiyle aracın da sallandığını kaydederek, yerde kolu kopmuş bir kişiyi gördüklerini anlattı ![]() BOMBA İMHA EKİPLERİ İNCELİYOR Olayın ardından patlamanın olduğu yere gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları bombayla ilgili incelemelere başladı ![]() ![]() ![]() 10 YILDIR ÇALIŞIYORMUŞ Patlamada ağır yaralanan temizlik işçisi Mustafa Özşefik'in evli, iki çocuk babası olduğu öğrenildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOPAN PARÇALARI ARADILAR Bu arada, yaralı Mustafa Özşefik'in çalışma arkadaşları, patlamada kopan bacağı ve kolunun parçalarını dikilmek üzere aradı ![]() ![]() ÇOK KORKMUŞLARDI Olayın görgü şahitlerinden, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde görevli Burçin Okan, “Patlama olduğunda çalıştığım hastaneye gitmek üzere olay yerinden otobüsle geçiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ORTA ŞİDDETTE PATLAMA Olay yerinde inceleme yapan İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Orta şiddette bir patlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görüntüler: ![]() ![]() ![]() ![]() Malum terör örgütü İzmir'e bile dokundu ya ben artık söyleyecek söz bulamıyorum ![]() ![]() Olay yerini bir görseydiniz ![]() ![]() Çok merkezi bir yer ve Benim evimin hemen yanı O çığlıkların o ölümlerin hesabı kimden sorulacak? Şehitlerin acılı şehit analarının hesabı kimden soruluyorsa ondan yani hiç kimseden! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Valla şimdi bende haberlere bakıyordum bu haberi gördüm direk aklıma sen geldin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() daha bir gün önce 13 kişi öldü, masum savunmasız insanlar minübüste tarandı, haber niteliği bile taşımadı, milletin tüyü kıpırdamadı, alışılmış bir kaç zırva laf o kadar, başka ülkede olacak yer yerinden oynar, PKK nın başı hapishaneden talimat veriyor, demeç veriyor en yüksek tirajlı gazetelerde bile çarşaf çarşaf yayınlanıyor, PKK mecliste, PKK dağda değil Pkk şehirde içimizde, birileri heryere küstahça laf yetiştiriyor, karşılık verene haddinizi bilin diyebiliyor, birkaç uyuz yetkili hergün şehit cenazesi olan ülkede " sabrımızı taşırmayın" diye ucuz kabadayılık ediyor, nasıl sabırmış bu ![]() ![]() artık benim bu işlere aklım ermez oldu, mantığın alacağı hadiseler değil bunlar, bu zihniyetle bu acizlikle terör falan önlenmez ![]() ![]() ![]() Haber için teşekkürler, ölene Allahtan rahmet, yaralılara şifa dilerim ![]() ![]() İnşallah milletin sabrı taşmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Milletin sabrı inan taşıyor ergenekon ![]() ![]() İzmirde yerleri inanın belli bilenler bilir "kadifekale" deler dil farklı türkçe konuştuğun zaman kimse anlamaz evlerin renkleri bile belli ![]() ![]() ![]() Sen ben giremeyiz oraya girsek mutlaka başımıza bişey gelir EEe ne yapılıyor hiççç koca bir hiç sonrada böyle canlar yanıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|