![]() |
Kadınlar Neden Ağlar |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Kadınlar Neden AğlarKüçük bir erkek çocuk annesine sordu; "Niçin ağlıyorsun ?" "çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi ![]() "Anlamadım !" dedi çocuk ![]() ![]() çocuk bu sefer babasına; "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu ![]() Babanın cevabı; "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır" Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu ve hâlâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi ![]() ![]() Allah dedi ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar; doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim ![]() ![]() ![]() Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sengulum
|
![]() ellerine sağlık çok güzel vede bi o kadarda gerçekk ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|