Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

YDS/1 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? YDS/1 Cevap Anahtarına Nereden Bakılır?

Eski 19 Saat Önce   #1
Şengül Şirin

YDS/1 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? YDS/1 Cevap Anahtarına Nereden Bakılır?

YDS/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/1 cevap anahtarına nereden bakılır?
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2026 YDS/1 sınavı 5 Nisan tarihinde gerçekleşti Peki, YDS/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/1 cevap anahtarına nereden bakılır?

Haber Merkezi
YDS/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/1 cevap anahtarına nereden bakılır?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2026 YDS/1 sınavı, 5 Nisan Pazar günü tamamlandı Peki, YDS/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/1 cevap anahtarına nereden bakılır?

YDS/1 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
ÖSYM tarafından açıklanan 2026 sınav takvimine göre, değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından YDS/1 sonuçlarının 30 Nisan 2026 tarihinde adayların erişimine açılması planlanıyor

Ancak ÖSYM, değerlendirme sürecini planlanandan daha hızlı tamamlayarak sonuçları ilan edilen tarihten birkaç gün önce açıklayabilmektedir

YDS/1 SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI
5 Nisan 2026 tarihinde uygulanan 2026 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2026-YDS/1) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları’nın yüzde 10’u erişime açıldı Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak soru ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com