Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Nihat Kahveci'den 'A Milli Takım'da Kriz' Iddialarına Sert çıkış: 'İki Gündür Stresten öldüm'

Eski 09-05-2025   #1
Şengül Şirin

Nihat Kahveci'den 'A Milli Takım'da Kriz' Iddialarına Sert çıkış: 'İki Gündür Stresten öldüm'

Nihat Kahveci'den 'A Milli Takım'da kriz' iddialarına sert çıkış: 'İki gündür stresten öldüm'

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası elemelerinde deplasmanda Gürcistan'ı 3-2 mağlup ettiği maçı yorumladı

Cumhuriyet Spor
Nihat Kahveci'den 'A Milli Takım'da kriz' iddialarına sert çıkış: 'İki gündür stresten öldüm'

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Gürcistan'ı 3-2 mağlup ettiği maçı Kontraspor YouTube kanalında değerlendirdi

Milli takımın gruptaki öncelikli hedefinin ikincilik olduğunu aktaran Nihat Kahveci, ilk karşılaşma olmasına karşın Gürcistan'ın final maçı olduğunu belirtti

Nihat Kahveci, Barış Alper Yılmaz'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda kararın doğru olduğunu savundu ve "Talihsizlik mi diyeyim, son iki haftadır yaşadıkları mı diyeyim, koordinasyonunu mu kaybetti diyeyim?" ifadelerini kullandı

Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Eren Elmalı'nın performansını öven Nihat Kahveci, Kenan Yıldız'ın hayal kırıklığı yarattığını söyledi

“KRİZ” POLEMİKLERİ
Milli takımdaki "kriz" polemiklerine de değinen Nihat Kahveci, "Nerede Yunus'la Kerem kavgası? Bizi yediniz! iki gündür stresten öldüm Öyle şeyler görüyorum ki o onu itiyor, o ona selam vermiyor Şu takımı bir rahat bırakın! Kulüp işlerini milli takıma getirmeyin Bizi bu hale getirmeyin! Bugün Kerem'in attığı iki golde Yunus daha çok sevindi, ben şimdi ne diyeyim? Zaten doğrusu bu Kendi takımınızda ne yapıyorsanız yapın ama şu milli forma altında 2-3 gündür gördüklerim beni çok üzdü Helal olsun çocuklar Helal olsun Kerem'e, Yunus'a Bu çocukları artık bir bırakın!" şeklinde konuştu

DAVITASHVILI ÖVGÜSÜ
Öte yandan Nihat Kahveci, Gürcü futbolcu Davitashvili'nin performansına övgüler yağdırdı Ünlü yorumcu, Davitashvili için "Bugünkü performansıyla Liverpool, Manchester City, Real Madrid ve Barcelona'nın transfer gündemine girdi" dedi

Adı Beşiktaş'la da anılan Zuriko Davitashvili, Fransa Ligue 2'de St Etienne forması giyiyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com