Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2025, ayın, bursu, genç, İbb, işte, kaçında, ödeme, taksit, tarihi, Üniversiteli, verilecek, yatacak, zaman

İBB BURSU 2. TAKSİT NE ZAMAN YATACAK 2025? | Genç Üniversiteli İBB 2. Taksit Ne Kadar, Ayın Kaçında Verilecek? İşte 2024-2025 İBB Bursu ödeme Tarihi!

Eski 5 Saat Önce   #1
Şengül Şirin

İBB BURSU 2. TAKSİT NE ZAMAN YATACAK 2025? | Genç Üniversiteli İBB 2. Taksit Ne Kadar, Ayın Kaçında Verilecek? İşte 2024-2025 İBB Bursu ödeme Tarihi!

İBB BURSU 2 TAKSİT NE ZAMAN YATACAK 2025? | Genç Üniversiteli İBB 2 taksit ne kadar, ayın kaçında verilecek? İşte 2024-2025 İBB bursu ödeme tarihi!

İBB bursu 2 taksit ödeme takvimi, şubat ayıyla beraber öğrencilerin yoğunlaştığı konulardan oldu 2024 2025 İBB bursu ilk dönem ödemelerinin yapılmasının ardından gözler 2 taksit ödemelerine çevrildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 2025 eğitim öğretim yılında ön lisans ve lisans eğitimi alan öğrencilere sağlayacağı burslar, 7500 TL + 7500 olmak üzere 2 taksit halinde ödenecek 15 bin liralık genç üniversiteli eğitim desteği ödemelerini öğrenciler, başvurularda belirttikleri banka hesaplarından çekecekler Peki, İBB 2 burs ödemeleri ne zaman yatacak? İBB bursu ödeme tarihi belli oldu mu? İşte, İBB genç üniversiteli burs ödeme tarihi ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler

İBB BURSU 2 TAKSİT NE ZAMAN YATACAK 2025 | Genç Üniversiteli İBB 2 taksit ne kadar, ayın kaçında verilecek İşte 2024-2025 İBB bursu ödeme tarihi
2024 2025 İBB bursu ne zaman yatacak, sorusunun yanıtı için gözler İBB duyurularına çevrildi 2024 2025 İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından 100 bin öğrenciye verilecek eğitim yardımları 7 Ocak'ta yatırıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Genç Üniversiteli Desteği kapsamında öğrencilere 15 bin TL burs imkanı verilecek Burs kazanan öğrencilerin ilk taksitleri ocak ayında yapılırken, ikinci dönemin başlamasıyla beraber ikinci taksit ödeme tarihine gözler çevrildi 100 bin öğrenciye yıllık 15 bin TL burs​ ödemesi, 2 taksitlerin yatırılmasının ardından tamamlanacak Peki, İBB bursu 2 taksit ödeme tarihi belli oldu mu? İşte, detaylar

İBB BURS 2 TAKSİT ÖDEMELERİ YATTI MI?
İBB 2 burs ödemeleri henüz hesaplara yatırılmadı Ödeme takvimine ilişkin bir bilgilendirme bulunmuyor

2023-2024 eğitim öğretimi için verilen İBB bursunun ikinci taksit ödemesi geçtiğimiz yıl şubat ayında gerçekleştirilmişti Geçen yılki bilgiler baz alındığında bu sene de 2 taksit ödemesinin şubat ayında yapılması ön görülüyor

İBB Bursu 2 taksit ödemelerine hak kazanan öğrencilere yapılacak ödemelerin tarihi, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından öğrencilerin cep telefonlarına SMS gönderilmesi bekleniyor

İBB BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?
İBB burs ücretleri 2024 2025 eğitim öğretim yılında toplam 15 bin TL olarak ödenecek 7500 TL + 7500 olmak üzere 2 taksit halinde ödeme yapılacaktır

İBB BURS ÜCRETİ NEREYE YATAR?
İBB burs ödemeleri, öğrencilerin başvuru sırasında verdiği banka hesaplarına yatırılmaktadır Bursun yatıp yatmadığını kontrol etmek isteyenler ilgili bankanın müşteri hizmetleri üzerinden veya mobil bankacılık ile sorgulama işlemi yapabilirler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com