![]() |
Bir Tek Sen Varsın - Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
#1 |
Mountain
|
![]() Bir Tek Sen Varsın - Serdar YıldırımBİR TEK SEN VARSIN Yıldızlar gökyüzünün tavanına asılmış Ansızın yanıp sönen birer mum ışığı Ağaçlar toprağın kara bağrından fırlamış Zamansız rüzgarlarla sallatırlar beşiği * * * * Doyumsuz aşkınla aylar var ki kalbimdesin Seni ne kadar çok sevdiğimi bilmelisin Boş sözlere aldırma eller ne derse desin Seven kalpler yaşatacak aşklarla aşığı * * * * Bir tek sen varsın benim için özlem doluyum Beklentim son bulsun artık bana gel bebeğim Öyle büyük olsun ki aşkın hayret edeyim Aşkın yanında sönük kalsın güneş ışığı ![]() SON Yazan: Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Tek Sen Varsın - Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
#2 |
Mountain
|
![]() Cevap : Bir Tek Sen Varsın - Serdar YıldırımAŞKIMA GÖLGE DÜŞTÜ Bir bahar güneşi yok Bir gül dikeni yok Bir ağaç dalı kırık Bir insan seveni yok ![]() * * * * Bir şarkı gönüllerde Esen tatlı bir yel gibi Yürekleri fethediyor Sıcak bir sevgi gibi ![]() * * * * Aşkıma gölge düştü İnan mesut olamadım Sevdim ama sevilmedim Mutluluğu bulamadım ![]() * * * * Dertlerin sonu gelse Saçlarımız ağarmasa Hayat bir bade olsa Günde günde içsek onu ![]() SON Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|