![]() |
Verim Ticari Muhasebe ve Ön Muhasebe Programı, Ticari Yönetim Çözümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
amacdizayn
|
![]() Verim Ticari Muhasebe ve Ön Muhasebe Programı, Ticari Yönetim ÇözümleriNanosoft 2003 yılında kurulan bir yazılım firmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılım ekibimiz 2004 yılında muhasebe ve ön muhasebe programı yazmak için kolları sıvadılar ![]() ![]() İlk olarak verim ticari ön muhasebe ve muhasebe programı 2005 yılında beta sürümünü yayınladı ![]() ![]() Verim Ticari Yazılım ekibi programı geliştirirken en başta diğer yazılımlar gibi aynı modülleri geliştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılım ekibi Verim'in bu derece başarılı olmasından dolayı 2008 yılı başında elindeki diğer 12 programın geliştirmesine son vermiş ve tüm haklarını farklı firmalara satarak sadece muhasebe programı, ön muhasebe programı ve ticari yönetim çözümleri alanına odaklandı ![]() ![]() ![]() Muhasebe programı arayışından olanlar; 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Verim Ticari Programlarımız: Verim Basic, Verim Smart, Verim Enterprise ERP/MRP II, Verim Enterprise Comport ÜCRETSİZ MUHASEBE PROGRAMI(Verim Free) Tel: 0212 212 3322 Web Sitesi: www ![]() ![]() Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|