![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal ![]() KOÇ: baktı olmuyor,yerin altını üstüne getirir yinede oldurur ![]() ![]() BOĞA insanı özetle; Çok hızlı düşüyor Çok hızlı çarpıyor Çok kolay affediyor Çok fazla değer veriyor ![]() İKİZLER: Fazla sıkıntı çekti ![]() ![]() YENGEÇ’in söyleyebildikleri hissettiklerinin yarısı bile değil ![]() ASLAN’ın üşengeçliği tuttuğunda bildiği şeylere bile “bilmiyorum” der ![]() BAŞAK: Kendi hariç herkesin moralini düzeltebilme yeteneğine sahibtir Başak’lar TERAZİ Onun kişiliğinin, tatlı tavırlarının ve nefis zerafetinin karşısında diz çökmek zorunda hissedersiniz kendinizi ![]() AKREP’in hayat felsefesi: Az insan,çok huzur YAY: Yay : 'ahh ben demiştim' demelerine hastayım, ne dersen o çıkıyor, bazen saçmalasanda bu seni farklı çekici yapıyor ![]() KOVA: Kova ; Çok tatlı insansın uzmeye calısanlar oluyor ama bu ara cok talibin olucak ![]() ![]() OĞLAK’ın ruh hali: Yanımda istediklerim yıldızlar kadar uzak oluyorlar bazen ![]() BALIK: Değer verdiği kişileri kıskanır balık’lar ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|