Günlük Fal

Eski 02-12-2015   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Sevdiğin insanları mutlu etmekten hoşlanıyorsun ama onlar napıyor seni mutsuz ediyor bunlar gerçekten gerizekalı

BOĞA: Haftasonunu kendine ayır diyecem ama diyemiyorum çünkü popülerlersin şuraya gidelim falan diyecekler bence gitme dinlen

İKİZLER: Bu aralar ne yaptığını kendin bile bilmiyorsun yani bi şeyler yapıyorsun ama hayat boş geliyor sana sıkıldın sanırım sen

YENGEÇ: Nerde o eski kıpır kıpır sen yemin ediyorum bu şerefsizler senin yaşam enerjini almış hiç bi bok yapasın gelmiyor

ASLAN: Kararsız olmanı sevmiyorum aslına bakarsan sende sevmiyorsun çok değil istediğin sadece biraz huzur onu da vermiyorlar be

BAŞAK: Yakında sevineceğin bir haber alacaksın ama çok sevinip bokunu çıkartma zaten ne zaman mutlu olsan üzüyor biri seni

TERAZİ: Bu kadar öküz nasıl seni buluyor anlamıyorum üzerinde öküzleri çeken mıknatıs falan var herhalde ayrıca düşünme artık ya

AKREP: Bıkmışsın sen herkesten ve her şeyden bıkmışsın çekip gidesin var halbuki sen ne kadar neşelisin bu hallerini sevmiyorum

YAY: Üzülme be artık bu öküzler boğmuş seni farkındayım sen en iyisi gir duşa suyun altında bunlara söv rahatla ahahaha

OĞLAK: Yine üstünde bi sinir haklısın valla ne diyim senin gibi tatlı birini sinirlendiren insanların mal olduğunu düşünüyorum

KOVA: Güvendiğin insanların sana yanlış yapması seni üzmesin artık devir değişti insanlar şerefsiz alış bunlara

BALIK: Bu ne lan gerizekalının biri gidiyo biri geliyo sen böyle herkese iyi davranırsan ayvağı yedik yemin ederim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com