![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal KOÇ: Sevdiğin insanları mutlu etmekten hoşlanıyorsun ama onlar napıyor seni mutsuz ediyor bunlar gerçekten gerizekalı ![]() BOĞA: Haftasonunu kendine ayır diyecem ama diyemiyorum çünkü popülerlersin şuraya gidelim falan diyecekler bence gitme dinlen ![]() İKİZLER: Bu aralar ne yaptığını kendin bile bilmiyorsun yani bi şeyler yapıyorsun ama hayat boş geliyor sana sıkıldın sanırım sen ![]() YENGEÇ: Nerde o eski kıpır kıpır sen yemin ediyorum bu şerefsizler senin yaşam enerjini almış hiç bi bok yapasın gelmiyor ![]() ASLAN: Kararsız olmanı sevmiyorum aslına bakarsan sende sevmiyorsun çok değil istediğin sadece biraz huzur onu da vermiyorlar be ![]() BAŞAK: Yakında sevineceğin bir haber alacaksın ama çok sevinip bokunu çıkartma zaten ne zaman mutlu olsan üzüyor biri seni ![]() TERAZİ: Bu kadar öküz nasıl seni buluyor anlamıyorum üzerinde öküzleri çeken mıknatıs falan var herhalde ayrıca düşünme artık ya ![]() AKREP: Bıkmışsın sen herkesten ve her şeyden bıkmışsın çekip gidesin var halbuki sen ne kadar neşelisin bu hallerini sevmiyorum ![]() YAY: Üzülme be artık bu öküzler boğmuş seni farkındayım sen en iyisi gir duşa suyun altında bunlara söv rahatla ahahaha ![]() OĞLAK: Yine üstünde bi sinir haklısın valla ne diyim senin gibi tatlı birini sinirlendiren insanların mal olduğunu düşünüyorum ![]() KOVA: Güvendiğin insanların sana yanlış yapması seni üzmesin artık devir değişti insanlar şerefsiz alış bunlara ![]() BALIK: Bu ne lan gerizekalının biri gidiyo biri geliyo sen böyle herkese iyi davranırsan ayvağı yedik yemin ederim
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|