![]() |
Sensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlikle Terbiye Ettim YüreğimiSensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimi Yazısı - Sensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimi Arzu Bahar - Arzu Bahar Yazıları Üzerine kurulmuş bir hayattı benim ki ![]() ![]() ![]() Sensiz kalmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benimse sabırla söylediğim şarkı aynıydı; Hep aranan hep özlenen/ Gelir diye yol gözlenen/Öldürse de çok sevilen/ Sizden biri ![]() ![]() ![]() Sorgusuzca bekledim ![]() ![]() ![]() Her gelişin şenlik, her dönüşün bayramdı sanki ![]() Gidişlerine bahaneler bulmak en iyi yaptığım şeydi benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi anlıyorum ki, bu senin sevdiğin bir oyundu ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bir küçük çocuk gibiydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fark edemediğim ise; hiçbir sevginin beslenmeden büyümediğiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben derin uykumdan uyandım bir sabah ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sensizlikle terbiye ettim yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyi öğretebildim kendime de; bir her sabah uyandığımda aklıma düşmeni engelleyemedim daha, bir de rüyalarıma girmeni ![]() Merhaba derken hayata yeniden, senin için söyleyecek tek sözüm var artık ![]() ![]() Arzu Bahar |
![]() |
![]() |
![]() |
Sensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizlikle Terbiye Ettim YüreğimiHer gelişin şenlik, her dönüşün bayramdı sanki ![]() Gidişlerine bahaneler bulmak en iyi yaptığım şeydi benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi anlıyorum ki, bu senin sevdiğin bir oyundu ![]() ![]() ![]() ![]() Durum Bundan İbaret Konuyu Boşaltabilirim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimi |
![]() |
![]() |
#3 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Sensizlikle Terbiye Ettim Yüreğimimerhaba, nette dolaşırken kendi yazıma rastladım sayfanızda ![]() ![]() ![]() arzu bahar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|