İstifa Dilekçe örneği |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
İstifa Dilekçe örneği… BAKANLIĞINA…………![]() İL MÜDÜRLÜĞÜNE…… MÜDÜRLÜĞÜNE657 sayılı Kanunun “Çekilme:” başlıklı 20′inci maddesinde “Devlet memurları, bu kanunda belirtilen esaslara göre memurluktan çekilebilirler ” hükmü, 94′üncü maddesinde ise “Devlet memuru bağlı olduğu kuruma yazılı olarak müracaat etmek suretiyle memurluktan çekilme isteğinde bulunabilir” hükmü yer almaktadır![]() Yukarıdaki hüküm gereğince, memuriyet görevinden çekilmek istiyorum ![]() Gereğini arz ederim ![]() Ad Soyad Adres: Sicil No: T C Kimlik No:İstifa için dilekçe örneği: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devlet Hastanesi Başhekimliğine Tebliğ tarihinde görevimden ayrılmak üzere devlet memurluğundan ayrılmak istiyorum Gereğini arz ederim 1 ay içinde cevap gelirse görevden ayrılırsınız Gelmezse: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devlet Hastanesi Başhekimliğine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tarihinde devlet memurluğundan ayrılmak için verdiğim dilekçeye tarafınızca cevap verilmemiştir 657 sayılı kanunun 94 maddesine göre devlet memurluğundan bugün itibariyle ayrılıyorum İlişiğimin kesilerek gerekli işlemlerin yapılmasını bilgilerinize arz ederim
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|