![]() |
Meleklerle Yaşamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle YaşamakKalbinizi meleklerin mucizelerine açın! * Meleklerinizi duymak… * Meleklerinizden yardım istemek… * Meleklerinizin irili ufaklı mucizelerini hayatınıza çekmek… İşte bu kitap size bunların anahtarını sunuyor! Beki Erikli: Küçük yaşta psişik yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Beki Erikli, İngiltere’de Sir John Whitmore’dan Executive Coaching ve Collin Reeve’den NLP Practitioner / Business NLP (Neurolingual Programming) eğitimi aldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eser Adı: Meleklerle Yaşamak Yazar: Beki İkala Erikli Düzelti: Güneş Penso Kapak Hazırlık: Nermin Karahan Kitabın türü: Kişisel Gelişim Sayfa Sayısı: 144 Kitap Boyutları: 13,5cmx21cm |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Yaşamak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle YaşamakKitabıda okudum, tavsiyede ettim, arınma dvdsini yaptım, tüyde buldum, bazı olağan yardımlarada tanık oldum ama Bekinin sanırım artık ticaretle yaşamakla ilgili kaygıları olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Bence kendisi başka boyutlarla irtibata geçiyor, zira seminer parasını bile güya melekleri söylüyormuş ona ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Yaşamak |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle YaşamakBence kendisi başka boyutlarla irtibata geçiyor, zira seminer parasını bile güya melekleri söylüyormuş ona ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]bunlar 2011 in melekleri maddesel kurnaz tehlikeli olanlarindan |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Meleklerle Yaşamak |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Meleklerle YaşamakBu işi parayla yapmak doğrumu veya belli bir rakam koymak |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|