Kolay Pratik Muzlu Pudingli Etimek Tatlısı Tarifi |
04-15-2014 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kolay Pratik Muzlu Pudingli Etimek Tatlısı TarifiKolay Pratik Muzlu Pudingli Etimek Tatlısı Tarifi malzemeler; 1 paket etimek 1 paket muzlu puding 3,5 su bardağı süt 2 su bardağı su 2 su bardağı şeker 4-5 damla limon suyu 3 tane muz üzeri için 1 su bardağı süt hindistan cevizi 1 poşet krem şanti tarifinin yapımı; Önce krem şantiyi sütle çırpıp bir kenarda bekletiriz Borcama etimekleri dizeriz Şekeri bir kapta kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiririken yavaş yavaş limon suyu ve sıcak sudan ilave ederiz Şeker eriyince etimeklerin üzerine dökeriz Önceden dilimlediğimiz muzları etimeklerin üzerine dizeriz Bir tencerede sütü ve pudingi karıştırıp pişnce etimeklerin üzerine dökeriz Soğuyunca üzerini kremşanti ile kapatıp, hindistan cevizi ile süsleriz Dilimleyip servis ederiz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|