Kaymaçina (Üsküp Tatlısı) |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Kaymaçina (Üsküp Tatlısı)Kaymaçina (Üsküp Tatlısı)
Ilık süt ve vanilya eklenir, çok az daha çırpılır Cam bir fırın kabına alınır Fırın tepsisinin içine bir miktar su konur ve cam kap bunun içine oturtulur Fırın önceden 160 derecede ısıtılır ve tatlı 60 dakika pişirilir Üzeri göz göz kabarınca piştiği anlaşılır Servis için beklemek gerekir (ertesi gün servis yapılabilir) Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|