|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dökülmesi, faydasını, folixir, folixir kellik, folixir saç dökülmesi, gören, işe, oldu, sac, yarıyor |
![]() |
Folixir İşe Yarıyor Mu, Folixir Faydasını Gören Oldu Mu, Folixir Nasıl, Folixir Saç Dökülmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Folixir İşe Yarıyor Mu, Folixir Faydasını Gören Oldu Mu, Folixir Nasıl, Folixir Saç DökülmesiFolixir nasıl bir ürün diye soranlar için saç dökülmesine karşı folixir kullananlar tarafından bu kullanım sonuçları üzerine yaptıkları folixir yorumları, aşağıda olumlu ya da olumsuz ayrımı yapmadan aktarmaya çalıştık ![]() ![]() Folixir kullananlar, folixir kullanıcı yorumları, folixir nasıl, folixir yorumları: Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-1: Folixir şampuanı bugün itibarıyla bir ay, folixir losyonu ise 19 gündür kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-2: Folixir’de yedinci ayı bitiriyorum fakat saçlarımda hala gözle görülür bir iyileşme olmadı ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-3: Folixir set kullanalı 113 gün oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-4: Folixir losyonu 4 ay kullandım ama saçlarımda hiç bir değişiklik olmadı ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-5: Malesef bu ürünün de piyasadaki diğer klasik ürünlerden hiç bir farkı yok ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-6: Benim sadece yanlardan açılma var ve yaklaşık 4 aydır folixir losyonu kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-7: Folixir’i yaklaşık 6,7 ay kullandım ![]() ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-8: Yaklaşık 6 ay kullandım ![]() ![]() Folixir kullananlar-Folixir kullanıcı yorumları-9: Folixir’i 6 aydır kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|