![]() |
Sanal Aşk... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Sanal Aşk...Önceleri bir merhabayla başlayan sonsuzluğun bir sevgi örneği kimine göre bir hastalık ![]() ![]() hiç düşündünüzmü ![]() Merhaba ![]() ![]() baslayan genelde sanal ziyaretler mailler mailin en sonunda SEVGİLER ![]() İyi dilekler iyi düşünceler ![]() Bir gün gelip pc ye sığmayan tatlı sohbetler, ve sevginin tırmanışa geçtiği adım adım ilerlemeler ![]() Bu sevgi tam olarak karşılıklımı hayır deyil elbet ![]() diyeri bulutların üzerinde ![]() derseniz deyin artık) ve sanal sevginin sinsi sinsi gizemi ![]() Tatlı tel muhabbetleri, güzel sevgi sözcükleri bazan yas bazan sevgi paylaşımı sanal aşkın ilk adımları ![]() Geceleri derin derin düşünceler, akşamaı iple çeken gündüzün sıkıntıları, hepsi sanal aşkın sinyalleri ![]() Öğle bir yere gelirsiniz ki artık deli olursunuz, akşam neler söylemeliyim nasıl davranmalıyım kafada yapılan planlar hep ama hep güzel düşünceler ![]() Klavyenin tuşlarında saklı düşünce sevgisi sanal aşk aslında yeni arayış yeni umut sorunsuz aşk aranılan bunlar güzel düşünceler sorunsuzluk, resimler güzel cümleler sanal aşkın merdiven basamakları ![]() Hiçbir zaman kavga yok mükemmel konuşmalar arasıra tartışmalar olsa da seni kırdımsa özür dilerim cümleleri dahada ilerleyiş ![]() Bir düşünelim gerçek yaşamda bir çiftin sevişmesi örneği gibi, bir düşünce vardır eşden sevgili olmaz diye olmazmı acaba! ! ilişkinin dorukta kalması anlık bir olay, venüs tepelerini aşmak yıldızlı üçgen ziyaretleri zevkin en üstün den aşağıya doğru inişte anında başlayan sorunlar ![]() ![]() Sabaha kadar sürmeyen tatlı bir yaşamın penceresi ![]() Sanal aşkda bu böyle deyil ne kadarda dokunmak olmasa da yanında dokuna bildiğin birileri olduğundamıdır nedir, ilişki hep en üst seviyede dorukta ![]() Onu orada tuta bilmek elinizde ![]() ![]() Ayrılma zamanı geldiğinde bile sevgiyle kal hoşca kal sevgimle ![]() ![]() Bu ortam o kadar güzeldirki karşınızdaki sanal olsada aşkınıza bir gün gerçek yaşamda oturalım buluşalım konuşalım desenizde ve her defasında red cevabı alsanızda sanal aşk devam eder ![]() ![]() Sayfalarda şiirlerde yazılarda bulduğunuz karşınızdaki insana montajını yaptığınız sevgidir bu ![]() Korkarsınız sanal sevginin ilk buluşmada fiyaskoyla sonuçlanmasından bitecek korkusu sarar içinizi ![]() karşıdaki inanmazsa ![]() Ömür boyu saklı tutmaya yemin bile edersiniz ![]() ![]() ![]() Kurulmuş düzenleri yıkmak zordur ![]() değildir ![]() ![]() Dokunamadığım sevgi aşk deyildir sözleri gerçekmi dersiniz veya sizin aşık olduğunuz kişi bir gün gelir sanal aşkın sonu yok, bu durum bir hastalık diye bilir ![]() ![]() Ne çare ki sanal aşk da sevgi sonsuzdur karşınızdaki sizi küçümsese de ![]() Çaktırmadan diktiğiniz fidanı sulamaya devam edersiniz ya bir gün fidan pc nin içinde patlayıp meyva verirse; umutlanırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() Dua edersiniz sanalda olsa sevgilim yuvasında mutlu pc'nin başında beni unutmasın ![]() Unutursunuz kendi içinizdeki fırtınanın aslında yüreğinizi kemirip gercek yaşamdan sizi alıp götürdüğünü ![]() Olsun yinede sorunsuz sevgilerin en güzeli sanal olanı çünki sevgi sonsuz hiç bitmeyen ![]() ![]() ![]() Bir tek kuralı olan asla ve asla buluşmanın olmaması gerektiği dokunmanın yasak olduğu koklaşmanın olmadığı aslında çok sevsenizde karşınızdaki insana bunun gerçek olduğunu hiçbir zaman anlatamadığınız yüreleri parçalayan ![]() ![]() ![]() ![]() SANAL SEVGİ ![]() ![]() ![]() Sevgilerin kralı Hastalıkların en pahalısı ![]() ![]() Gerçek olduğunu asla anlatamadığınız ![]() Yaşamın Tatlı Rüyası ![]() ![]() En Kötüsüde ne biliyormusunuz SENİ SEVİYORUM Ama arkadaşım olarak Muhabbetleri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() En Kötüsüde ne biliyormusunuz SENİ SEVİYORUM Ama arkadaşım olarak Muhabbetleri ![]() ![]() ![]() ![]() :))))))))))))))))) tesekkürler puslu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Çok eskilerde kalmış bir konu nedense bi an yukarıya çıkarmak istedim ![]() ![]() Herkes ama herkes okumalı bu yazıda kendinden hiç bir parça bulmayanlar ve bu tür ilişkilerin saçma sapan olduğunu düşünenler bile ![]() ![]() ![]() Belki insanlar sevgiye aç ve karşılarındaki kişinin onu koşulsuz sadece seven olduğuna inanıyorlar ![]() ![]() ![]() Belki de gerçekten seviyorlar ![]() ![]() ![]() İki şekilde de güçlü bir tutkuya dönüşmesi çok doğal ![]() ![]() ![]() Farklı bir yazıydı teşekkürler puslu |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|