![]() |
Ermeni - Kürt- Türk Fıkrası: |
![]() |
![]() |
#1 |
Efsane
|
![]() Ermeni - Kürt- Türk Fıkrası:ERMENİ - KÜRT- TÜRK FIKRASI Çoğunuz biliyordur ama ben gene bir hatırlatma gereği duydum ![]() Ermeni, Kürt ve Türk olan 3 arkadaş sıcak bir yaz gününde dolaşıp yorulduktan sonra susadıklarını anlayıp Birbirine hadi şu üzüm bahçesine girelim de biraz üzüm yiyip susuzluğumuzu dindirelim der ![]() Derken bahçeye girip gölgede üzümlerini afiyetle midelerine indirirken bahçe sahibi adam elinde bir sopayla karşılarına dikilir "ne yapıyorsunuz benim bahçemde der" adam ![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce ermeni olana döner, hadi anladık bunlardan biri benim kan kardeşim, diğeri din kardeşim peki sen ne cüretle benim bahçeme girip hırsızlık yaparsın, üzümlerimi yersin deyip ermeni olanı bir güzel pataklar ve bahçeden atar ![]() ![]() Ermeni'den sonra sıra Kürt olan gelir ![]() ![]() ![]() Sıra Türk olana gelmiştir ![]() ![]() ![]() Sonradan bu 3 kafadar yedikleri dayağın etkisiyle birbirlerini, suçlar ve Türk olan şöyle der: biz en başından Ermeni'yi dövdürtmeyecektik ![]() ![]() ![]() Son söz: biz birlikteliği bırakırsak bizi dövmek isteyenler çok olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ermeni - Kürt- Türk Fıkrası: |
![]() |
![]() |
#2 |
karamela
|
![]() Cevap : Ermeni - Kürt- Türk Fıkrası:emeğine sağlık ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse içimden geçeni söylersem kafatasçı olurum sanırım şimdi anlaşıldı ne demek istediğim
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|