![]() |
Soğuk Bir Temmuz Belgeseli |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Soğuk Bir Temmuz BelgeseliSoğuk Bir Temmuz Belgeseli “Hoşça kal”ı esirgenmiş buzlu bir vedâ gibi her gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Âh işte neylersin: Ayrılığın hesâbı tutmadı! ![]() ![]() ![]() Oysa ben,senden bahsederken; yıllarımı ikrâm edecektim herkese! Olmadı; şimdi başım eğik ve tuhaf bir yalnızlık içinde, üstelik kırgınlığımı kırmaya çalışarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok olmadı, daha yeni; doğum gününde çizdim bu kentin profilini! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin içinde ve herkesten uzak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üşüyen yanlarımla sarıldım hayâta yeniden ve yeniden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdâdan yoksun kalpler gördüm, sevdiklerini îlân eden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm günümden önce ölmüştü samîmiyeti kalplerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş, belki taşım bile olmayacak; kimbilir? O zaman rahat ederim biraz;herkes evinde ağıt yakar, aşksızlığına! ![]() ![]() Dedim ya;soğuk geçti Temmuz,buralarda ![]() ![]() ![]() Kandil akşamı aydınlanmadı yüzüm; çehremden okunurken ayrılığın esâmîsi, rağbet edemedim dünyânın meflûç bakışlarına! Minik olmayan ellerim ve ağrılı kalbimle; gözlerimin sedefinde inci eyleyip gönderdim hiçliğimi, Kalplerin Sâhibi’ne ![]() ![]() ![]() Lâbirentleri tükenmedi hayâtın! Başı dik avukatları vardı zulmün ve mazlûm zelîldi bu devirde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalımlarım yolu gösterdi ve yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de erguvan arayışlarına çıktım; sokak sokak, cadde cadde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun yolların yorgunu oldum hâsılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Yazarını Bilmiyorum] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|