|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, dursunbey, ilköğretim, okulu, sadullah, özer |
![]() |
Sadullah Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadullah Özer İlköğretim Okulu Bilgileri Dursunbey BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Dursunbey'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Hakkında Sadullah Özer İlköğretim Okulu Balıkesir Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / DURSUNBEY Adı: SADULLAH ÖZER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FERAH MAH HACI SIKICI SK ![]() Telefon Numarası: 2666624666 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - DURSUNBEY - Sadullah Özer İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ÜÇ EYLÜLE GİDİN DAHA İYİ |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : ÜÇ EYLÜLE GİDİN DAHA İYİBEN DOĞRUSU SADULLAH ÖZERE GİTMİYORUM ÜÇ EYLÜL İLKOKULUNA GİDİYORUM VE GAYET MEMNUNUM HEM ÜÇ EYLÜL İLKOKULUNDA SINIFLARA KUPA VERİLİYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|