Büyük Yalnızlık |
12-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyük Yalnızlıkyaşa ve öl uçuşsun gelecek *sansür* dönsün geçmiş bir akşam unutmuyorum; ben mahmut belkıs ablaya döndü ve dedi ki sen de bir dahisin ve belkıs abla **** vurulmuşa döndü niyedir dedi sigara böreğine izmarit takmışsın üstüne tütün serpmişsin biraz da çörek otu dedi belkıs ablanın heer olan bitene olduğu gibi tepkisi tekti: ayyy yok canımmm! sigara börekleri nefisti ip gibi dizilmişlerdi tabakta tabağın bulaşıklıktan alınmış haliyle sofraya gelmesinden ötürü masada olimpiyat halkaları gibi halkalar geçmişti su çizgilerinden birbirlerine geçen ıslak gerektiğinde gerekmezse ne yapacağım dedi ali sofranın tam ortasında kendi kendine konuşurken fısıldayarak garson geldi birden dedi ki börekleri şef yaptı izmaritleri belkıs taktı anahtarları yokladı otogarın hemen yanında küçücük bir çimen tarlasında yatıyordu aracı kontağı açtı benzin kokusu geldi kadran düzeldi masa alemlere akıyordu asfalt güzeldi 10 kişiye anlaşılmak kötü belki bu sadece bir ince tesadüftür gerisi yalan dedi lokantanın sahibi kapının önünde donla donakaldıktan sonra viyadüklerde bir rüzgar esti ki bu yalnızlığın burnundan girip beyninden çıkan bir şey olduğunu uludu kulaklarına garsonun sesi izmaritin benekli sarıyla beyaz lekesi küllükte kaldı sakinleşmesi lazımdı emperyalist kartonpiyerleri otobanın bariyerler kuşatılmıştı bir bir orospu çocuklarını da kuşatalım diye bağırarak yola atladı biri beti benzi kurumuş gözlerinde kapak düşmüştü onun bu biçimde fotoğrafını çekebildim ve yarım saniyelik kadraj seneler boyunca kafamda asılı kalacak diye teklerken vurduk çocuğu devrildi hemen çimenlerin ordan bir doktor geldi ve ben tashih yaparım şimdi düzelteceğim hikayeyi dedi ellerinde narkoz ve mürekkep lekeleri vardı bunları birleştirip bastırdı göğüskafesine yeniden atsın diye darbeler bum bum nefesler küt küt atarken uyandı oğlan ve tüm piknik yapan aileler derin bir soluk aldılar çocukla beraber yola devam ederken şunu gördük ey salam sosis ahalisi bir hayat kurtuldu bir hayat tutuldu güneşe karşı kırık kırık camları mumla islendirip baktık belki çeperini görebiliriz diye güneşin ve ayın walkmande ahmet kaya çalıyordu garson kendine küçük bir animasyon grubunda iş buldu overlok operatörü oldu ilimini öğrendi konturpiye dikişlerin ve walkmani hediye eden abinin dediği lafın büyük yalnızlık |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|