![]() |
Son Veda |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
Son VedaBazı anlar var, bir şarkı geliyor kulağıma; zamanı durduran, bana "Seni" hatırlatan ![]() ![]() O anlar acaba diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorular, sorular, sorular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her güne başlarken Vazgeçtim diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatta bir insanın başına gelebilecek en büyük mucizesin… Ve ne şanslıyım ki ben bu mucizeyi yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğinden beri değişen çok şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar ben sizlere böyle veda etmek istedim geri dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum ama hepiniz benim için değerlisiniz Hoşçakalın
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Gözyaşı herşey mükemmel fakat anlayamadığım birşey var artık foruma girmeyecekmisin???Böyle birşey yapmadan önce uzun uzun düşünmeni isterim,unutma hiçkimse için böyle arkadaşlıklarını yitirme,olurmu???seni çok seviyoruz,her zaman forumda bizlerle olmanı istiyoruz,ben böyle düşünüyorum diğer arkadaşlarımızında böyle düşündüğünü umuyorum! ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|