Fenerbahçe Günlüğü

Eski 09-08-2007   #1
Ergenekon

Fenerbahçe Günlüğü

Kezman saçmaladı

Kaçırdığı gollerle FBahçelilere saç-baş yoldurtan Sırp forvet, formsuzluğuna maske arıyor: Medya özel hayat bırakmadı!

FBahçe'nin en yüksek maliyetli futbolcusu olmasına rağmen bir türlü beklentilere cevap veremeyen Mateja Kezman, formsuzluğunun sorumlusu olarak medyayı gösterdi: "Geldiğim günden beri acımasızca eleştiriliyorum Özel hayatım konusunda sürekli asılsız haberler yazılıyor Türkiye'de geçirdiğim 15 yıl boyunca özel hayatıma hiç saygı gösterilmedi Avrupa'nın birçok ülkesinde futbol oynadım Hiçbir yerde bu kadar zalimce üzerime gelinmedi Bıktım artık"

"HAYVAN MUAMELESİ!"
Sırp golcü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Artık basının karşısına çıkmayacağım Daha önce Hooijdonk, Ortega ve Anelka da problem yaşamış Medya, yıldızların Türkiye'ye gelmesini istiyor, sonra da gitmesi için her şeyi yapıyor Yakın zamanda bir büyük oyuncuyu daha kaybedebilirler" Bu arada Kezman'ın açıklamalarının bir bölümünün tercüme edilmediği ve bu bölümde "Kafeste yaşamaya alışık değilim Futbolculara hayvan muamelesi yapılıyor" ifadelerini kullandığı bildirildi

Figo adım atamaz
Devler Ligi'ndeki İnter maçı için iddialı konuşan sambacı, "Figo kaliteli bir futbolcu" dedi ve ekledi: Ama ben de Carlos'um Ona geçit vermem
FBahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, 19 Eylül'de İnter'le Kadıköy'de oynanacak maçı sabırsızlıkla bekliyor Yıldız futbolcu, bir dönem Real Madrid'de beraber oynadıkları ve şu an İnter forması giyen Figo ile karşı karşıya geleceklerini belirterek "Benim karşımda büyük ihtimalle Figo oynayacak Çok kaliteli ve güçlü bir futbolcu ama ben de Roberto Carlos'um Ona geçit vermeyeceğim" dedi

SAVAŞMAK ŞART
Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için tüm futbolcuların sahada büyük bir mücadele vermeleri gerektiğini de vurguladı Brezilyalı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'nın en iyileri yer alır Bu nedenle orada zirveye çıkmak çok zor Biz FBahçe olarak tüm gücümüzle savaşacağız Doğru şeyleri yaparsak bir üst tura çıkmak hiç zor değil" ifadesini kullandı

Appiah 7 vagonlu treni bile çeker'

FBahçe'nin dünkü idmanında adeta Appiah rüzgârı esti Ameliyatının ardından uzun süredir takımdan ayrı kalan Ganalı yıldız, dün sabahki idmanda denendi Antrenör Sant'anna, Appiah'ın beline bir halat bağlayarak kuvvet çalışması yaptırdı Appiah'ın kuvvet idmanını izleyen sarı-lacivertli futbolcular ve Sant'anna, "Bu adam, 7 vagonlu treni bile çeker" yorumunu yaptılar

Appi İnter'e saklanacak

Sakatlığı hızla düzelen Appiah'ın takımla koşulara başlaması yüz güldürdü Koşu sonrası güçlenmek amacıyla takımdan ayrı çalışan yıldız oyuncunun Rize maçına kadar oynayabilecek duruma geleceği ancak İnter karşılaşması düşünülerek riske edilmeyeceği öğrenildi Bu arada başarılı oyuncunun hayatı belgesel oluyor Gana'da yılın futbolcusu seçilen Apppiah'ın ülkesinden gelen bir ekip, dün sabahki antrenmanı izledi

Milli Takımda Hiç Fenerbahçeli Yok
AVRUPA Şampiyonası elemelerinde bu akşam Malta ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızın 11'inde FBahçe'den hiçbir oyuncu yok Milli takıma en fazla oyuncu veren takım olan FBahçe'nin bu kez sıfır çekmesi sarı-lacivertli camiayı üzdü 11'de GSaray'dan 4, Beşiktaş'tan 3 isim var

Dev baloda geri sayım
100 Yıl Balosu için ABD'li popçu Beyonce'u getirecek olan FBahçe yönetimi, konseri Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenleyecek Tesislerin bahçesi özel çadırla kapatılacak ve konser gerçekleştirilecek 24 Ekim'deki konsere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çağrılacak

UEFA'dan Fener'e ceza
UEFA, Devler Ligi 3 ön eleme rövanşındaki olaylar nedeniyle Anderlecht'e 12 bin 500, FBahçe'ye 5 bin euro ceza verdi Brüksel'deki maçta Anderlecht'liler olay çıkarmıştı FBahçe ise, taraftarları "Anderlecht'lileri provoke ettiği ve meşale yaktığı" gerekçesiyle para cezası aldı

Çorum'dan ziyaretçi
FBahçe'nin dün akşamki çalışmasını, Çorum'dan gelen FBahçe futbol okulu öğrencileri de izledi Minik ve genç sporcular, antrenman sonunda fotoğraf çektirip, futbolculardan imza aldı Bu arada, Çorum'dan gelen kafile, asbaşkanı Murat Özaydınlı'ya saat kulesi biçiminde saat hediye etti

FBahçe'nin rakibi PAF
FBahçe, bugün sabah 1000'da Samandıra'da, PAF takımıyla karşı karşıya gelecek Appiah'ın maçta deneneceği ifade edildi Zico'nun İsviçre'den yardımcılarını arayarak PAF'la maç ayarlanmasını istediği öğrenildi Maçta, sakatlıktan çıkan ve yedek oyuncuların son durumu görülecek

Sambacı Edu ABD'ye uçtu
Brezilya'nın yarın ABD ve çarşamba günü Meksika ile yapacağı maçlar için milli takıma çağrılan Edu, dün sabah ABD'nin Chicago kentine gitti Edu, "Tekrar milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum Umarım bu kez forma giyerim" dedi Edu 13 Eylül Perşembe günü İstanbul'a dönecek

Daum'dan ilginç evlilik
FBahçe'nin eski hocası Daum (53), arkadaşı Angelica (42) ile Köln Rhein Energi Stadı'nda evlendi Nikâh töreninin başında Daum'un bir kalede, Angelica'nin diğer kalede durduğu, çiftin daha sonra yürüyerek, sahanın ortasında bekleyen nikâh memurun yanına geldikleri belirtildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com