![]() |
Tuzlu Kahve |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Tuzlu KahveKiza bir partide rastlamisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Yan masalardan bile saskin yüzler delikanliya bakti ![]() ![]() Kahveye tuz! ![]() ![]() Delikanli kipkirmizi oldu utançtan, ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye basladi ![]() ![]() ![]() "Çocukken deniz kenarinda yasardik ![]() oynardim ![]() ![]() büyüdüm ben ![]() ![]() ![]() ![]() o tuzlu tadi dilimde hissetsem, çocuklugumu, deniz kenarindaki evimizi ve mutlu ailemi hatirliyorum ![]() ![]() oturuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlari söylerken gözleri nemlenmisti delikanlinin ![]() ![]() çok duygulanmisti ![]() Içini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmaliydi ![]() sakinan biri ![]() ![]() ![]() ![]() Kiz da konusmaya basladi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da ailesini anlatti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulusmaya devam ettiler ve her güzel öyküde oldugu gibi, prenses, prensle evlendi ![]() ![]() kahve yapsa prensine içine bir kasik tuz koydu, hayat boyu ![]() ![]() sevdigini biliyordu çünkü ![]() ![]() 40 yil sonra, adam dünyaya veda etti ![]() mektup birakmisti sevgili karisina ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgilim, bir tanem ![]() ![]() Lütfen beni affet ![]() beni affet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk bulustugumuz günü hatirliyor musun? ![]() seker diyecekken 'Tuz' çikti agzimdan ![]() ![]() degistirmeye o kadar utandim ki, yalanla devam ettim ![]() Bu yalanin bizim iliskimizin temeli olacagi hiç aklima gelmemisti ![]() Sana gerçegi anlatmayi defalarca düsündüm ![]() ![]() Simdi ölüyorum ve artik korkmam için hiçbir sebep yok ![]() ![]() Iste gerçek ![]() ![]() ![]() O garip ve rezil bir tat ![]() ![]() kahveyi içtim ![]() ![]() büyük mutlulugu idi ve ben bu mutlulugu tuzlu kahveye borçluydum ![]() Dünyaya bir daha gelsem, herseyi yeniden yasamak, seni yeniden tanimak ve bütün hayatimi yeniden seninle geçirmek isterim, ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da ![]() ![]() Yasli kadinin gözyaslari mektubu sirilsiklam islatti ![]() Lafi açildiginda birgün biri, kadina "Tuzlu kahve nasil bir sey" diye soracak oldu ![]() ![]() Gözleri nemlendi kadinin ![]() ![]() "Çok tatli! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() bi radyoda duymuştum bunu ilk olarak ![]() ![]() çok teşekkrüelr buket ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|