Esmalardan Beraber Faydalanalim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esmalardan Beraber Faydalanalim...Esmalardan Beraber Faydalanalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isteyen herkez sira ile dilegini yazacak -Dilekler edep, haya, ve tek dilek sahibine tesir edecek amacli olacak ![]() -Bir baskasini etki ve tesir altina almak amaci tasimayacak ![]() ![]() Intikam, kötülük, gizli ask vs vs-Haksizlik, $irk, fitne, bozgunculuk vs gibi legal olmayan amaclar tasimayacak-Esmalar Kuran ve Imanin hükümlerince saf ve temiz kalp ile uygulanacak ![]() ![]() -hic bir sekilde maddesel elde etmek amacli olmayacak, mal, mülk vs ![]() (borclu kimsenin yardim istemesi buna dahil degil, sifa bulmak icin Doktor vs ye yapilacak olan ödemeler buna dahil degil![]() ![]() geliri olmayan talebenin maddesel yardim istemesi buna dahil degil, engelli olanin ihtiyaclari buna dahil degil, öksüz, dul, ihtiyar, hastaliktan dolayi, kendi ihtiyacini göremeyecek durumda olanin talebi dahil değil ))Peki ![]() ![]() nasil yapacagiz ![]() ![]() hepimiz ESMALAR hakkindaki bilgi tecrübe, ve önerilerimizi![]() ![]() dilek sahibi icin bir araya getirecegiz, genis kapsamli tartisacagiz![]() ![]() ve hayira vesile olacagini umdugumuz ESMA, veya ESMALAR ZINCIRINI bulmaya calisip !!!! HEPBIRLIKTE - ISTEYEN BÜTÜN FORUM ÜYELERI ILE !!!! karar verecegiz![]() ![]() Tabiiki dilek dileyen bütün sorulara DÜRÜST, ÖN YARGISIZ cevap vermek zorundadir, En tesirli Esmayi, veya Esmalar zincirini bulabilmek icin dilek dileyen hakkinda Psikolojik bir Profil sarttir ![]() ![]() ona göre katilin![]() ![]() !!! elde ettigimiz Esma terkiplerini uygulayan arkadas, Tesiri hakkinda bizi bilgilendirecek ![]() ![]() ve özel baslik ( yani konu) altinda ihtiyaci olanlar tarafindan kullanilmak üzere kalici olarak sitemize gececegiz![]() zamanla herkezin faydalanacagi Esma zikir birikimi elde edecegiz Insallah beceririz, hic kimse kimseden üstün degil arkadaslar, herkez bilgisi ve ilmi dahilinde, Dilek dileyen icin görüslerini HIC CEKINMEDEN LÜTFEN YAZSIN |
|
Cevap : Esmalardan Beraber Faydalanalim... |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Esmalardan Beraber Faydalanalim...oglum evlenecek hakkım olan evı babamın bana ![]() vermesı ıstegım budur![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|