Sercan - Sen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sercan - SenSen of of Icimdesin,gözümde ve kalbimde Yanimda olmasan bile, Benimle olmasan bile, Unutma seni asla ömür boyu unutmayacagim ![]() ![]() ![]() Sen gökdeki yildizim, icimdeki isigim, gözümden akan yasim ![]() ![]() ![]() Sen kalbimi külleten, beni terk eden, diri diri gömen ![]() ![]() ![]() Dayanamam yokluguna, katlanamam Uzaklarda sensiz yasayamam Düsünemem sensiz bir hayat düsünemem Ayrilmayalim birtanem ![]() ![]() ![]() Sen gökdeki yildizim, icimdeki isigim, gözümden akan yasim ![]() ![]() ![]() Sen kalbimi külleten, beni terk eden, diri diri gömen ![]() ![]() ![]() Kac kere yalvardim geri dön diye Kac kere kostum pesinden birakma diye Kac kere agladim ben gecelerce Kac kere öldüm senin o gidisinle ![]() ![]() ![]() Ne olur ya sev beni yada kalbimi ver geri Ne olu, ne olur bitirme sevgimizi ![]() ![]() ![]() Dayanamam yokluguna, katlanamam Uzaklarda sensiz yasayamam Düsünemem sensiz bir hayat düsünemem Ayrilmayalim birtanem ![]() ![]() ![]() Sen gökdeki yildizim, icimdeki isigim, gözümden akan yasim ![]() ![]() ![]() Sen kalbimi külleten, beni terk eden, diri diri gömen ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|