![]() |
Sansar S. - Rahatsiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sansar S. - RahatsizBilmem kac milyon isik yili uzaktan Geldim karsilasarak onlarca tuzakla Bir adimla gectim on basamaktan Savas alaninda yürüdüm cesetlere basaraktan Hiçbir kas gücü yenemez düsmanlarimi Onlar etten kemikten degil cocuk gercekten Bes milyarin dagatamadigi ordular dagitti B*ktan bir hayat bu bir agittir İnsan ve hayvan olmayanlarin kiliçlari Çekildi yüzüme karsi bildigin gibi degil Amaçsizca yürüdüm gögü gri olan cöllerde Ben hiç bir yerdeyim sansar heryerde Yollarim uzun gökte asit yagmurlari Kollarim yorgun basit akil oyunlari Benim için biryerde durmak çokzor moruk Yolcuyum yolcuyuz oda yolcu yorgun Rahatsizsınız rahatmisiniz Kararsiz kalmadik safimizdayiz Nesemiz yerinde lafimizdayiz Arzum olursa sölerim basinizdayim Nakaratla fazla vakit kaybetmeden devam edeyim Sakaratim var birtane izüstündeyim Yogunlas yakinlas bana arkadas Hiç bir ülkenin olmayan topraklarda evim Cinayetim yok ama azmettiriciyim Nevrim döndü devrim devri geldi Herkes esit çünkü herkes siradan Sürünün basi atlarki ayrilmayin siradan Cok derin yaziyorum ben sig sularda Sarkilarim haziranda çig yapandir Tedarikli ol heba etme oglum yollari Yillari yillanan kitaplari bana benzetin Pembeyi siyaha boyadim göz zevkim için Sag elimi parcaladim kesik avuç için Kafiye yumruklari siyah kapsonlu adamlara Nafile yumruklarim anlamayan bayanlara rahatsizsınız rahatmisiniz kararsiz kalmadik safimizdayiz nesemiz yerinde lafimizdayiz arzum olursa sölerim basinizdayim 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() Anyayi konyayi dik kafana kanyagi Olmayanlarin kaynagi olanlardir İliskiyi darmadagin eden yalanlardir Ben bu b*ku ögrendim seve seve hemde Sen bu b*ku ögrenicen ![]() ![]() Heybelide dönmelerle gün geçirirler Bahsi geçenler köpek senin gibiler Ve çöl hala gri ve asit yagmurlari Parçalanan kalpleri gelip yagmalayin Cok az daha sabret az bisey kaldi Sen benimde elimde olanin hepsini aldin Kari kaldi adin kara kapli kitabimda Bitmemek üzere yarim kaldi macera Rahatsizsınız rahatmisiniz Kararsiz kalmadik safimizdayiz Nesemiz yerinde lafimizdayiz Arzum olursa sölerim basinizdayim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|