![]() |
İstanbul Attack - İstanbul Geceleri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack - İstanbul Geceleri..Ramiz Saat beşi bulmuş haberim yok ![]() Taksim kalabalık paramız bok ![]() Kafamız sağlam rapime devam vitesi sok ![]() Beşe azı olmasın,azı dişte koğuk dolmasın ![]() Gönül solmasın, düşmanım saçını başını yolmasın ![]() Coşmasın Ramiz olur mu?Hoplasın ve de durmasın ![]() Yaslasın kafasını boxlara saydırsın rapi gazlasın ![]() Yıkılsın caddeler,pikap rapi silkeler ![]() Toplansın MC'sler Bu gece burda Nah! biter ![]() Bilinir gözümüz kapanır, ama daha erken ![]() Direnir sözümüz savaşır resti çeken ben ![]() Sen ol da yerinde durma rapi de duyma ve de kudurma ha?! Ne mümkünatı var? Rapi duydun Ramiz fors atar ![]() Kasırga Gece üç Beyoğlu canlı bomba ![]() ![]() Gelde bu akşam sarhoş olma ![]() ![]() Kafam zirve,çakır,bomba ![]() ![]() Kaybet kendini poponu kolla ![]() Sende dinle böyle rapi danset oyna ![]() Çalkala yo! Sen de haydi, Çalkala yo! Şimdi birlikte ![]() Çalkala yo! Sen de haydi ![]() Sen de dinle böyle rapi dans et oyna İstanbul sokaklarına son ses, Ses verdik bizimle coşar herkes [4x] Fuchs 34 İstanbul rapimle az bol ![]() Kafayı şöyle bir çevirdim sağ sol ![]() Adımımı yavaşça attım inleten ![]() Benimle birlikte sana bunu dinleten ![]() Ekibim çok sağlam ballı ballatan ![]() Bu rapi sana yıllar dır dır anlatan ![]() Dilimde aşka dair tüy kalmadı ![]() Bu hatunların hepsi peşimden dağılmalı ![]() Paralar bende ,havalar sende ![]() ŞT! ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşin dinsin kalçalar insin ![]() Ben kimi seçersem o benim bilsin ![]() Timur Bize bir track az gelir ![]() Beşi bir yerde sana gaz verir ![]() Haz gelir raplerim vurdu içine ![]() İstanbul City be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim saat oniki bindim arabama ![]() Sesini açtım tesisata basksana ![]() Telefonum çalıyor ama gizli numara ![]() Bilmiyorum kim arıyor acaba? Hangi bitch var telefonun ucunda? Bütün gece yoruldum artık,pompalama vakti bitti ![]() Fişimi çekti gitti ![]() İstanbul geceleri harika ![]() İstanbul sokaklarına son ses, [size="4"]Ses verdik bizimle coşar herkes! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|