![]() |
İstanbul Attack - Click Click Boom |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack - Click Click Boom(AhA! İstanbul attack beybe!Ramiz, Kasırga, Fuchs, Timur! Aha aaah Check The sound ![]() ![]() ![]() Click click boom Click click boom İstanbul Attack boom [3x] Timur İstanbul Attack,İstanbul City İstanbul bomba ![]() Rapimizle çiktik şimdi bizde yola ![]() Tepemiz attı,tüfek omza ![]() Hadi koçum aleve verdik heryeri kaçsana ![]() Bu sound'u daha önce duymadın bak baba, Homie-brother-gangsta-flayva ![]() Beatleri yazdık,bekledik ![]() ![]() Sözleri yazdik,ekledik ![]() ![]() Click click boom Click click boom İstanbul Attack boom [2x](Fuchs) Fuchs Tarihi bilki,benimle ilki ![]() İstanbul Attack burda işte tilki ![]() İnsanlar baksın,İstanbul kalksın,sokaklar bağırsın, benimle dağılsın ![]() Heryeri saran gökyüzü edası,bu yola kurulan rapin yeni ağası ![]() Benimle kalksın,bizimle kalksın ![]() İstanbul Attack'a katıl gücü artsın ![]() Click click boom Click click boom İstanbul Attack boom [2x](Ramiz) Ramiz Sıralama birincisi RA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri bizi sorarsa İstanbul adresimiz ![]() Her birimiz kafamiza taç takık tam oturdu ![]() Bizi duydu,kanı durdu ve kudurdu ![]() Ramiz rapim omza,tabip oydu,aşı buldu,damara koyu ![]() Şeytanın pabucunu ben yırttım ![]() Dama attım ve de geri gelmedi ![]() Mermin karavana delmedi,beni germedi,diss yeremedi ![]() Aklım tutuşur aaaa!Sözler vuruşur susamaz ki ![]() Gözler kapanır aaaaa!Ramiz kudurur rap hakiki ![]() Click click boom Click click boom İstanbul Attack boom [2x](Kasırga) Kasırga İstanbul Attack sahnede beyler ![]() Ellerini çak,gücünü göster ![]() Perdeler kapandı,geride sesler ![]() İstanbul Attack burda,sesime ses ver ![]() Karanlık sokaklar kaç can aldı beyler? Savaşa hazırsan hadi kılıç göster ![]() Bakırköy-Taxim doğduğum yerler ![]() Atalarımın kanını aldı eller ![]() (silah sesi) Click click boom Click click boom İstanbul Attack boom [4x] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|