![]() |
Şanişer-Hep Sır Ölüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanişer-Hep Sır ÖlümCevap Verse: Aç kapını ben geldim demek isterdim fakat hayır yok Yitik savaşlar zorlar beni kalbi çok yorar bu kavgalar Sayamadım sayılarını bile pes edersen eğer boşver mutluluk dile Depresyon belirtileri ve ? intihar Hayat güzel fakat ilaçlar bir imtihan Sefil yaşamlar hayata bir sıfır yenik başlar Dik tutmaya çalışsanda öne eğiktir başlar Paranoyaların kontrolünde hislerim hat safhada Hep ben miyim sende yaz bi sayfa anlatılır iki cümleyle Şimdi başla umudu yitirmezsek asla bitmez yasla devam eder aşkla Ben durgunken herkes beni izler çaresizce yaptırımlar uygular bu sahte dünya insana İnsanoğlu çaresiz hep bi haykırışla başlayan bu döngüler kısır Ölümse hep bir sır Nakarat:2x Hep bi sır ölüm yek kısır savaş Hergünüm bi öykü okuduğum çaresizce Gözlerim divane dolanmakta çemberinde Beklemekte hiçbişey getirmez anla bence Şanışer Verse: Boş vakitlerinde Rap yazan bi genç ağlak Ve sisteminde çarkı döndüren divan-ı Şer fark İsabet etti gündemim sonunda bitti güneş Dar ![]() ![]() Dünya bi şair dünya dönünce baş ağrımdan eser kalmaz Hislerim susar yağ yağmur ah ederken istilacı renklerim boya Münasebetsiz az birazda rahatsız ve ya Sendin öylece susan ve ağlayan giderken Her gün ağlayan ben ![]() ![]() ![]() ![]() Yırtınan denizde dalgalar savaşcı ![]() ![]() Şanışer'se boğulmaktan korkmayandı tuzlu sular merhem ![]() ![]() Şimdi tekrar istesem desemki doğam yeniden Sen hayır istemezsin bilirim istesemde bi neden ![]() ![]() Şikayet ettim onca gün duvaklarında yazılan ![]() ![]() Dudaklarımda bir gülüş gümüş pembe deriden ![]() ![]() Nakarat:4x Hep bi sır ölüm yek kısır savaş Hergünüm bi öykü okuduğum çaresizce Gözlerim divane dolanmakta çemberinde Beklemekte hiçbişey getirmez anla bence |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|