İnfokey-İhtiyacım Yoktu |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnfokey-İhtiyacım Yoktu(16)gif[/img] (16)gif[/img] NAKARAT - (info) : Yoktu! Hayallerim yoktu benim Batan güneşlerim yoktu İnan ihtiyacım yoktu hüsran bu aşka VERSE 1 - infokey : Teker teker çeker yürek Yürek yanar ağlar gözüm Geçer zaman biter sözüm Gelir zaman çöker yürek Biter masal gider kral Kanar yaram acım sarar Sorar akıl isyan takıl Vurur dibe hüsran çakıl Giden gider japon kadın Nefes alır ki infokey Kalan kalır yolum uzun Tuzum olur bi gün güzel felek adım tadım acı Kelek çıkar falım kötü Sözüm yakar açar gözü Bütün ömür yalan kokar Keder batar güneş gibi Eser ayaz soğuk değil İçim alev boğuk sesim Kurak beden de çatlamış Yalan koçum sevda yalan Hayal kuran olur talan Mutluluk haram bana Mutludur koyup kaçan Dünüm cefa heba bugün Ölüm günüm sonum dünüm Hüzün gülüm korun düşer Şaşar beşer ki insanoğlu Şarap gibi acır Eskiler de bilirler sadık yardır toprak Kaldık bugünlerde yalnız [ NAKARAT ] VERSE 2 - kor : Yaktım bende sigaramı Kaldım yine bir başıma Baktım yine arkalara Daha ne gelir başıma Kaza denir yaşamıma Ölmek dedim soluğuma Küçük bir umuttun kayboldun Saklısın gözyaşımda Haklısın sende herkes kadar aldın bir parça Tutunmak için bir dalım war Hakkımsa milyonlarca Yeni tur yeni bilet Bak yaprak dökmek ağaçlarca Hayalin yıldız kadar parlak Karanlık gaddarca Sessizlik arttıkca sensizlik basar benim üstüme Nefes almak kolay sanma Engel yazar nefsimde Hewes kalmak zor bende Düğümlerini çöz dinle Senden bağlı geçen zaman Şimdi küs kime?! Eldeki ateş karanlıkta kaldıkca seni yakar Akıl karıştıkca sen gel Yolların kansıza çıkar Ağlasam gözyaşım korkar Ağlasam faydası mı war ?! Yüzüme çarpan duwarda sözüm kalbimde hasar! NAKARAT: Yoktu! Hayallerim yoktu benim Batan güneşlerim yoktu İnan ihtiyacım yoktu hüsran bu aşka |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|