Cengiz Kurtoğlu Şarkıları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cengiz Kurtoğlu ŞarkılarıCanıma Kadar - Cengiz Kurtoğlu Nereye bakarsam gözlerimdesin Dilimden düşmeyen sözlerimdesin Her zaman kalbimde yüreğimdesin Seninle doluyum canıma kadar Ellerin elimde kalsa ne olur Ayrılık isteme benden ne olur Bu dünyada sevmek bu kadar olur Seninle doluyum canıma kadar Gecelerim sende gündüzüm sende Seni yaşıyorum inan her nefesimde Başka neyim var ki söyle şu yeryüzünde Seninle doluyum canıma kadar Ellerin elimde kalsa ne olur Ayrılık isteme benden ne olur Bu dünyada sevmek bu kadar olur Seninle doluyum canıma kadar |
|
Cengiz Kurtoğlu Şarkıları |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cengiz Kurtoğlu ŞarkılarıDeğişmedin Huyunu - Cengiz Kurtoğlu Hesapladım şöyle bir alıp verdiklerimi Boş yere harcamışım seninle günlerimi Hep bana bana dedin vermeyi hiç bilmedin Çaresiz artık bu aşk herşeyi sen bitirdin Yaz çiz boz oyunu değişmedin huyunu Sen getirdin sonunu yok artık faydası yok Herşey buraya kadar bir adım daha gitmez Bizim için dün yoktu yarınlarda farketmez Hep bana bana dedin vermeyi hiç bilmedin Çaresiz artık bu aşk herşeyi sen bitirdin |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|