![]() |
Toprak - El Ele Olsak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toprak - El Ele OlsakToprak / el ele olsak Güzelligin karsimda sevdan bela basinda Kim anlarki halimden ask beni anlatmasa Hersey bir bir aklimda sana ayit ne varsa Ben sende kaybolmusum beni bulsana Canim anlasana mecburum ben sana Askin tuzagindayim kurtarsana Sanadir yanginim bütün arzularim Ilk ve son askim sen ol sevdalinim El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak Aramizda hic birsey olmadi olamazda Olur olmaz seylerle biz ayrilamayizda Sen bensiz bende seniz inanki gülemeyiz Askin ellerindeyim beni sarsana Aramizda hic birsey olmadi olamazda Olur olmaz seylerle biz ayrilamayizda Sen bensiz bende seniz inanki gülemeyiz Askin ellerindeyim beni sarsana Canim anlasana mecburum ben sana Askin tuzagindayim kurtarsana Sanadir yanginim bütün arzularim Ilk ve son askim sen ol sevdalinim El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak El ele olsak hic ayrilmasak Dünyada en cok seven ikimiz olsak Sevgiye tutsak öylece kalsak Askin en derin uykusundan hic uyanmasak |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|