![]() |
Dj Murat64 – Sensizlik Zor Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Murat64 – Sensizlik Zor Banaben sadece mutluluk ıstedım senın aşkına ben guvenmek ıstedım onu bunu takmadı kalbım tek senı dıledım Allah’tan yuregım yumusaktır mum gıbı oldum gidince söndüm kaldım aşkına mahkum oldu bu canım gidince sankı bi dondum kaldım vede baktım ben göremedın askımı açtım elimide seni bile diledim yaradana kurban oldu bedenım hayatıma anlamı kattın guzelım kaç kuruş ettıkı sımdıkı sevgiler öyle değilki bu bende sevdim bende bitektin yoksun artık be nerelere gıdeyım yokki hayatta sen gibi seveyim ![]() saglayan nefessın kım bılır aşkım şimdi nerdesin dört duvar içinde böyle yerdeyim karanlık ustume çöktü bi anda aşkım umutsuz kaldı bu yolda ben ıse bana göre bıtmez derdım buyuk konustum sımdı böyleyım ![]() sen gibi olamadı baskası malum ısyanım yok ama koptum hayattan bıktım usandım hep sıl bastan kadermı böyle kı bılemedım ben ama bıktım sunu bıl yeterkı resmen dırı dırı gırdım ben mezara gel yanıma sensızlık zor bana sevemem birdaha ölürüm ugruna isterim gel bana bağlandım aşkına sevgılım ugruna ölürüm ben anla anlattım her şarkıda iyi biliyorsun sana karsı olan sevgimi tutkumu ilgimi aklından çıkarma içimde sakladım hep senı bugunde denk geçen gunlerı sabırla hep bekledım ınan kı yalnızca senı yalnızca benım ol ıstedım senden baskasınıda sevmedım tut elımden bırakma ben yarimi sensız dusunemedım yada dusunmek ıstemedım bunu bılıyorsun vede göre göre naz ediyorsun ama senden bian olsun ayrı kalmadın bedelini bıle bılsen varyaa tek basına özlem bi kenara acısı cabası buyuk anılar yaa göze aldım her engelı sana gelmek ıcın her söze daldım adının geçtıgı bırseye zarar gelmesın bakakaldım senı ılk gördugum an anlatamam sen yasanırsın sakalım var hadı dınlersın emınım sende benım gıbı ıstersın vede önune çıkanı hıc görmessın ![]() ![]() su gıbı bu askın yolunda hıc rısk yoktur sanma emın ol su denemeısı su yolunda kırılabılır ancak en önemlısı ıse guclu kalmak farkına varmak bu repin figranları ben oguz esen mekan tokat yanımda dj murat64 mekan usak gel yanıma sensızlık zor bana sevemem birdaha ölürüm ugruna isterim gel bana bağlandım aşkına sevgılım ugruna ölürüm ben anla |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|