![]() |
Düşlerde Sevdim Seni, Söyleyemedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerde Sevdim Seni, SöyleyemedimDüşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ben şiirler, sözler büyüttüm, Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm, Sana ben hummalı gizler büyüttüm, Söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Her kalemin ucuna düşen harf sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En ateşlisi sanaydı aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkılar yazdım sana, okuyamadım ![]() ![]() ![]() Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım ![]() ![]() ![]() Sana ben hayaller, düşler büyüttüm, Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, Sana ben hummalı aşklar büyüttüm, Söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep benimle olduğunu hiç bilmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin ![]() ![]() ![]() İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı ![]() ![]() ![]() Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim ![]() ![]() ![]() Ama sen hiç birini bilmedin, Ben de Söyleyemedim ![]() ![]() Düşlerdesevdimsenisöyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim İnsanın içini en çok yakan şey söylenemeyen sözlermiş meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Yanı başında olabilmek isterken delice, sana bakmak isterken, seninle konuşmak isterken, sana dokunmak isterken, sana yakarken yüreğimi, sana baktıkça acı çekiyorum ![]() ![]() Sana baktıkça yıkıla yıkıla ölüyorum ![]() ![]() Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım ![]() Bir gün sen de bileceksin, biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yüreğimi duyuramıyorum ![]() Sen bilmesen de ben biliyorum ![]() Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Gözlerimden gitmiyor bakışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bilmesen de ben biliyorum ![]() Sen sevmeden de ben seviyorum ![]() Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim [/b] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|