![]() |
Cellat-Gitme Kal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cellat-Gitme KalYüzüme bi bak bir kere Aç kalbini sar kollarına Gözlerime ak son defa Dök saçların aksın yüreğime Sen gitme kal yalvarırım Ben yokluğuna nasıl dayanırım Şu halime bak çaresizim Bir Tanrım var birde kalemim Hep seni yazarım… Sesimi bi duy bu gözler senden sonra kimseye bakmadı Elimi bi tut bu eller senden sonra kimseye dokunmadı Gözüme bi bak gönlüm senden başkasına yar diyemedi Yüreğime ak gönlüm sevdi birkez vazgeçemedi Bi kere düşün beni sevdiğini söylediğin o günleri Unutamam hiç sana sarılıp sana dokunup seni öpmeyi Kabul edemem sana kavuşup seni bir anda kaybetmeyi Acı verir hep güzel anılar hatıraları düşünmesi Yüzüme bi bak bir kere Aç kalbini sar kollarına Gözlerime ak son defa Dök saçların aksın yüreğime Sen gitme kal yalvarırım ![]() ![]() Ben yokluğuna nasıl dayanırım Şu halime bak çaresizim Bir Tanrım var birde kalemim Hep seni yazarım… Hadi beni sev bu sensizlik dayanılmaz acıtır canımı Şu gönlüme gel orası senin kimse alamaz akıtsa kanımı Hadi beni sor çok özledim tenini kokunu her yanını Sen gitme kal bir Allah var kabul etsin dualarımı Yüzüme bi bak bir kere Aç kalbini sar kollarına Gözlerime ak son defa Dök saçların aksın yüreğime Sen gitme kal yalvarırım ![]() ![]() Ben yokluğuna nasıl dayanırım Şu halime bak çaresizim Bir Tanrım var birde kalemim Hep seni yazarım… |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|