Knock Out - Al Bu Kafayı Alın Ortasına |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Knock Out - Al Bu Kafayı Alın OrtasınaDaha kaçınız bu yakaya bulaşacak acaba Hadi tacınız düştüde kaldırırım mırıldama bana çok kötü saldırırım rapi duymazsam çıldırırım Kaskatı kesilir adımı duyan evlat hızıma yetiş ve gel topallat Satırıda kelleye yerde yuvarlat yeni nakarat motherfucka gun motherfucker pa Ses ver duyamadım beni mi andın can havline düştün yakalandın Adıma hecele ve destur çek (Sen K-O) 1-2 mic check Ses kontrol o yanda nasıl havalar ritmi duyunca yine koptu kafalar dostada düşmanada merhabalar (Sen K-O) diye tanırlar Bu ne frikik kolo nede penaltı ofsaytan gol olmaz hakem haklı Git işine badtrip sınırı aşma piyasayı sok yol al bana bulaşma Öyle iyi siz uzun boylu takılın pesimist türk hiphop + bunalım beyine travma göze karartı Merhaba de madem bnun adı yer6 Rap biraz iğ bu dildeki altın sinek ısırığı değil hiv gibi salgın Kaç kişi zorladı döndü bu çarkımfiyatım yok benim ortada farkım Bene mühendisim lan ama ses değil odun pesimist ne zaman düzelir bu karamsar modu Hırsız paragöz gel düğümümü çöz KOrsanın ilk iki harfi yer6 kadar öz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|