Kayahan-Seni Seviyorum |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayahan-Seni SeviyorumSeni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan Olur Hic hesapsız, çılgınca Seni Seviyorum Bazen BİR çocuğun Karanlıktan korktuğu hazırsındır Seni sevmekten korkuyorum Gözlerim Az BİR kez Iflas etti Issız, tenha üşüyorum Isıtmak tıklayın içimi, içimden Hic Aralık vermeden Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum diyorum Söylememem lazım bi kızın kıyafetlerini Tıpkı Ama hoşuma gidiyor İçimi ısıtıyor söylüyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan, Yalan Olur Hic hesapsız, çılgınca Seni Seviyorum Bazen BİR çocuğun Karanlıktan korktuğu hazırsındır Seni sevmekten korkuyorum Söylememem lazım bi kızın kıyafetlerini Tıpkı Susmuyor içim Seni Seviyorum diyorum Canımın istediği İçimin titrediği Ayşe Tür defa, öncesi fade Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Amacım Beni sana Sevdirmek öndeydi cok kolaydı bir araya geldi Ben seni sevmenin Tadını çıkarıyorum Aklımdayken Dun Akşam o kadinBİR GU-Lum-se-me-dim Çünkü dun Akşam da Bakamıyorum hazırsındır Seni seviyordum Seni seviyordum Seni Seviyorum diye Senden BİR kez hic kimseye Söylemedim dersem Yalan Yalan Olur Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum, seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|