![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriMuhabbet Bağına Girdim Bu Gece muhabbet bağına girdim bu gece açılmış gülleri derdim bu gece vuslatın çağına erdim bu gece muhabbet doyulmaz bir pınar imiş ararım, ararım, ararım seni her yerde sorarım ıssız gecelerde, sevdiğim nerde açıldı bahtımın gonca gülleri gönül bağında (dalında) ötsün bülbülleri aşkına sarayım hep gönülleri muhabbet doyulmaz bir pınar imiş ararım, ararım, ararım seni her yerde sorarım ıssız gecelerde, sevdiğim nerde |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı Sözleriİstanbul'dan Gitmek Lazım Artık Birşeyler Yapmak Lazım Aşk sevgi korku nefret Değişen durumlardan ibaret Katı bir yürek, bir de bir bebek İyi bir araba, para Gelsin yan yana Kebabı Adana, rakı Tekirdağ Tatil uludağ ya da bodrumda Duble ya da tek ya da diskotek You and me s*x No baby, no baby Seni severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul'dan gitmek lazım Tayland görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul'dan gitmek lazım Mardin görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım Bana bir şey oldu yoruldum Bir şey oldu hiçbir şeyi sevmez oldum Bir şey oluyor heyecanlanıyorum Nedendir vazgeçiyorum Hissiz mi oldum, başka bir olgunluk mu buldum? Artık soru sormuyorum olduğu gibi mutluyum Gülmek ya da ağlamak istiyorum Herhangi bir şey hissetmek istiyorum Ev sahibi miyim yoksa kiracı mıyım? Seni severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul'dan gitmek lazım Şangay görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul'dan gitmek lazım Nemrut görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım Kenya, Zimbabwe, Mozambik, Yeni Delhi, Kaykay, Bungee Her şeyi deneyin peki! Hakkari, Diyarbakır, Antalya, Karşıyaka, Ürgüp, Manisa Kolombiya kahvesi içmek lazım Saçını bir kere mora boyatmak lazım Her dilde seni seviyorum demek lazım E-mail'den vazgeçip mektup yazmak lazım Her denilene inanmamak lazım Yine de inancımızı kaybetmemek lazım Evet demeyi sevin hayır demeyi öğrenin Evet demeyi sevin hayır demeyi öğrenin Severim sevmem sana ne Güç bende erkek olmandan bana ne! İstanbul'dan gitmek lazım Urfa görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul'dan gitmek lazım Harpur Bayburt lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul'dan gitmek lazım Artvin görmek lazım Özümüze dönmek için Artık bir şeyler yapmak lazım İstanbul'a dönmek lazım Rakı balık lazım Özlediğini bilmek için Bazen uzaklaşmak da lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriCihangir Türküsü her şeyi var hiçbir şeyi yok rüyaları var görme gücü yok yarası çok var iyileştirme yok karakteri var insanlığı yok 1972'li güzel evi var eski cihangirli kardeşi var başarılı zeki eski reklam yönetmeni erkek torpilli bir yaşam daha böyle bitmiş yeni gelen eskileri itmiş bir yıldız daha kayıp gitmiş beyaz çizgilerle hayatını silmiş atları var eşeğe binmiş binaları var kiraya vermiş bitmemiş projelerin adamı herkese borcu var telefonu kapalı şartları var ev ve araba 45 sevgilisi olmuş halen saymakta arkası var yarınları yok etrafında olumsuz enerji var ve reggae yapan yok bir yaşam daha böyle bitmiş yeni gelen eskileri itmiş bir yıldız daha kayıp gitmiş beyaz çizgilerle hayatını silmiş kısacık bir akarsu caddesi 40 yıldır orda ama yeni keşfedildi titri yok ama nedense çok ünlü 3 yıl kalmış önünde olmadan türkü bir yaşam daha böyle bitmiş yeni gelen eskileri itmiş bir yıldız daha kayıp gitmiş beyaz çizgilerle hayatını silmiş |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriAşk Yoruyor Baştan verdim sevgimi Kısa vedede kazan diye Döktüm sana içimi İçemedin sen niye ise Aşk ta yoruyor şimdi Ama geçer bu duygu haftaya Aşk var uyuyor şimdi Ama geçer bu duygu sabaha B ![]() Niye çıktım ki dün gece Hesap veremem kimdi, Niçin, neden diye Aşk ta yoruyor şimdi Ama geçer bu duygu haftaya Aşk var uyuyor şimdi Ama geçer bu duygu sabaha Aşk ta yoruyor şimdi Ama geçer bu duygu haftaya Aşk var uyuyor şimdi Ama geçer bu duygu sabaha Kaderden kaçılmıyor Olacak olan olur şimdi Sorular cevap bulmuyor Ama asıl problem bu değil ki Aşk ta yoruyor şimdi Ama geçer bu duygu haftaya Aşk var uyuyor şimdi Ama geçer bu duygu sabaha Uyuyorum duyuyorum Düşündüklerimi hep görüyorum Uyuyorum duyuyorum Diyemediklerimi hissediyorum Uyuyorum duyuyorum Düşündüklerimi hep görüyorum Uyuyorum duyuyorum Diyemediklerimi hissediyorum Aşk iki başlıdır aşk Aşk iki başlıdır aşk Aşk iki başlıdır aşk Aşk iki başlıdır aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriMerdiven hayat bir merdiven her şey için beklettiren bir annem var bir babam sevdiğim yıllarca hep öğretilen kanaat etmek gerekmiş diyen bir eski ilkokul öğretmenim kendimi hep seven sevdiğimi bilen bildiğimde kaderimi değiştiren insan gibi yaşamak için hep öldürmek mi gerek? erkek gibi hissetmek için hep aldatmak mı gerek? hele bir de kadın hele bir de çocuk ben de burdayım diyenlere ihanet gerek ![]() ![]() ![]() güzel şeyler sabrı bilene gelirmiş derler derler ama bekleyen hep iner peşinden gidilmeyen ümitler ve ah keşkeler insanlıktan uzak hayati şeyler kendimi hep seven sevdiğimi bilen bildiğimde kaderimi değiştiren insan gibi yaşamak için hep öldürmek mi gerek? erkek gibi hissetmek için hep aldatmak mı gerek? hele bir de kadın hele bir de çocuk ben de burdayım diyenlere ihanet gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriCehennet Güneş severim ama kar yağıyor Hep de gülerim içim ağlıyor Seni özlerim ama yatağım boş Bazen çirkinim bazen de hoş Sen ve ben bir arada Soru işreti eğer bir cevapsa Doğru bildiğim yanlışsa Gömdüğüm her şey canlanırsa Cehennette yaşıyorum ben Herşeyi boş ver hepsini yap Kitabı boşver yaşamaya bak Parayı boş ver başarmaya bak Açık artırım herkesi sat Lodos severim poyraz esiyor Seni beklerim miadın doluyor Fıstık severim bana fındık diyor Tecrübesi az yalan söylüyor Sen ben her şey artık 2 etmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriGerçek hayat günü gün etmeye çalışırken baktım ki yarın olmuş her şey bitmiş sabrım taşmış baksana olmuş günlerden oluşmazmış ki kader her isteyene aşkımı verebilirim sanmıştım baktım ki insanlar bundan çok korkmuşlar bu yüzden taşlanmakmış kader günlerden neydi unuttum çarşamba uyumuştum perşembe yoruldum cuma yine güç topladım cumartesiye geri gelmen için harcamam içkimi gerçek hayat bu sanki dönemeyiz geriye gidemeyiz bu gece bir adım ileriye bildiğim şeyleri anlatmak istiyorum herkese sonra deli diyecekler diye korkuyorum yine bu yüzden susmakmış kader günlerden neydi unuttum çarşamba uyumuştum perşembe yoruldum pazar yine hüzünlendim pazartesiye geri gelmen için harcamam içkimi gerçek hayat bu sanki dönemeyiz geriye gidemeyiz bu gece bir adım ileriye ölmüş dostlar görüyorum rüyamda her gece derler ki bana buralarda yer yok sana bu yüzden vazgeçmem kaderimden gerçek hayat bu sanki dönemeyiz geriye gidemeyiz bu gece bir adım ileriye |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı Sözleri11:11 Saat 11:11 yine bir sır var peşimde kapı açık açık penere kim ne var içerde televizyon açık bak yine görüntüler içinde uyurgezer insanlar bile bu sefer hedef kitle aşkı hiç aramam artık al beni de uzay gemine yalnız değilim ben artık ruhum karmaşık, kanalım açık kuklayım ipler elimde benim için çizilmiş bir yol üstünde ruh değil beden içerde olacak olan olmak üzere aşkı hiç aramam artık al beni de uzay gemine yalnız değilim ben artık ruhum karmaşık kanalım açık 11:11 numaram göründüğü gibi değil mavi dünyam 11:11 numaram seninki değil gerçek benim rüyam aşkı hiç aramam artık al beni de uzay gemine yalnız değilim ben artık ruhum karmaşık kanalım açık saat 11:11 yine tüm evren içimde dilek tut yeter ki iste quantum dalgasında yüzelim be sene aşkı hiç aramam artık al beni de uzay gemine yalnız değilim ben artık ruhum karmaşık kanalım açık 11:11 numaram göründüğü gibi değil mavi dünyam 11:11 numaram seninki değil gerçek benim rüyam |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriAh Ben dinlemezsen duyamazsın bakmazsan göremezsin yaratmazsan sevemezsin yaşamassan ölemezsin ah ben neymişim meğer herkesin rüyasına girmeye değer ah ben neymişim meğer girdiğim her yeri kendime benzeten ya da benzetilemem bıkmazsan kuramazsın kurmazsan gidemezsin gitmezsen göremezsin gelmezsen alamazsın ah ben neymişim meğer herkesin rüyasına girmeye değer ah ben neymişim meğer girdiğim her yeri kendime benzeten ya da benzettirilen bıkmazsan kuramazsın kurmazsan gidemezsin gitmezsen göremessin parlarsan olamazsın dokunmazsan anlatamazsın anlatmazsan öğrenemezsin konuşmazsan susamazsın uçmazsan parçalanmazsın ah ben neymişim meğer herkesin rüyasına girmeye değer ah ben neymişim meğer girdiğim her yeri kendime benzeten ah ben neymişim meğer yapmak için her an bıkmak isteyen ah ben neymişim meğer bildiği her şeyi sadece bekleyen ah ben neymişim meğer herkesin rüyasına girmeye değer ah ben neymişim meğer aşk ile herkesi kendine benzeten ya da benzettirilen |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriKartlar Elimde bir bakış fırlatsam öpücük yollasam bana bakar mıydın yoksa kaçar mıydın nefesini de içime çekmek isterdim başım ağrıyor bu gece hiç diyemezdim çarşafları da beraber gel düzeltelim artık yatağın sağ yanı sadece senin bir gün işsiz kalsam ya da şişmanlasam bana bakar mıydın beni sayar mıydın yine de beni kıskanıp hep ister miydin sevgimden çok emin olup çekip gider miydin ben bunları da düşündüm çok çok geceler çözüp çözüp de üzüldüm birçok kereler tüm kartlar elimde erkek gibi hissetmen benim kontrolümde kartlar elimde o sevgimi yok etmek kendi kibrinle daha güzel olsam dergilerde çıksam benden korkar mıydın sadık kalır mıydın kendi kendine yenilip beni üzer miydin eve de hiç uğramayıp hep gezer miydin tehlikeli bir oyuna başlamak istersen yemin ederim olurum düşman bellersen tüm kartlar elimde erkek gibi hissetmen benim kontrolümde kartlar elimde o sevgimi yok etmek kendi kibrine şeytanla anlaşsam ya da yoldan çıksam benle yanar mıydın beni anlar mıydın ateşlerin tam içinden doğsan yeniden alev alev sıcakken tutsan elimden derinlere dalıp çıkıp batsak seninle cehennem cennet gibidir inandığın sürece tüm kartlar elimde erkek gibi hissetmen benim kontrolümde kartlar elimde o sevgimi yok etmek kendi kibrinle |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriKısık Ateşte seni gördüğüm anda bana bişey oldu tarifi yok ama galiba olan oldu seni gördüğüm anda titredim önce yavaş yavaş piştim kısık ateşte hatıralar gelse de peşimden korkmam artık kaderin işinden hatıralar gelse de peşimden korkmam artık kaderin işinden seni gördüğüm anda titredim önce yavaş yavaş piştim kısık ateşte bana ne bana ne özledim seni bana ne bana ne isterim seni hatıralar gelse de peşimden korkmam artık kaderin işinden hatıralar gelse de peşimden korkmam artık kaderin işinden seni gördüğüm anda bana bişey oldu tarifi yok ama galiba olan oldu bana bişey oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriBir tek o gece Sonsuza kadar severim seni dediğim o gün Aslında sana ulaşmaya çok çalıştım o gün Dudaklarımla sarılmak sana kolay olsada Aşkını bana bıraktığında o en sonunda Kimse kimseyi sevmiyor Severmiş gibi hep davranıyor İçimizdeki bu kötülük neden hep galip çıkıyor Bir tek o gece yeter der gözlerim sıcak ellerim Hala tenini özler ve her gece ölür giderim Sonsuza kadar severim seni dediğim o gün Kendime asla güvenmiyordum bilirim bu gün İstediğim an geçip giderken aklımda olan Birazcık para görmeye dursun değişiyor insan Kimse kimseyi sevmiyor Severmiş gibi hep davranıyor İçimizdeki bu kötülük neden hep galip çıkıyor Bir tek o gece yeter der gözlerim sıcak ellerim |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriAŞK YORUYOR baştan verdim sevgimi kısa vadede kazan diye döktüm sana içimi içimedin sen niyeyse aşda yoruyor şimdi ama geçer bu duygu haftaya aşk var uyuyuor ama geçer bu duygu sabaha boktan bir cumartesi niye çıktımki dün gece hesap veremem kimdi niçin neden diye aşda yoruyor şimdi ama geçer bu duygu haftaya aşk var uyuyor şimdi ama geçer bu duygu sabaha kaderden kaçılmıyor olacak olan olur şimdi sorular cevap bulmuyor ama asıl problem bu değilki aşda yoruyor şimdi ama geçer bu duygu haftaya aşk var uyuyuor ama geçer bu duygu sabaha uyuyorum duyuyorum düşündüklerimi hep görüyorum diyemediklerimi hissediyorum aşk iki başlıdır aşk SÜPER Bİ ŞARKI YAA |
![]() |
![]() |
![]() |
Pamela Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela Şarkı SözleriPamela Spence - Aşk Sevgiden Beter ya bende sevdiğin şeyden dolayı benden nefret ediyorsan kimyasal bir sebepten ötürü beni sevdiğini söylüyorsan yaşam gücümün çokluğuna şaşırıp, her an benle yarışıyorsan bütün bunları düşünmekten korkup:"erkeğim,erkek!"diyorsan beni beni, beni beni, bu tip düşünceler baştan bitirdi beni beni, beni beni korktuklarım hep başa geldi aşk sevgiden beter, düşman aslında tüm sevenler gönül hep yok etmek ister, ölmek bir ömür boyu mu sürer bu müziğe bayılıom |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|