Dogum Anında Bebegin Düsüncelleri |
|
|
#1 |
|
bessraa
|
Dogum Anında Bebegin DüsüncelleriYa ben rahattım orada yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Lan pacağımı bıraksana laaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Olm bak baş aşşağı tutma başım döndü, çakmiyim azına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ulan uyuyan aslanı uyandırdınız, yedim sizi şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Selam dünyalı! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ya iki dakka daha uyuyim sonra ben çıkardım alla alla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pıraghın beni Valla ben yapmadım pıraghınn evimden ayrı gomayın![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ee yolcu yolunda gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ya kardeşim burası benim kendine başka bi yer bul Şşt beyaz önlüklü kel sana diyom, aloo bak duyuyomu hiç![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Doktor amca bende tam sizi bekliyodum, hayırdır geç kaldınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bak göbek kordonuma dokunursanız yakarım hepinizi uleaaynn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bırak bırak, o kordon olmaz lazım o bana bak burada bağırsak var oradan kes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Amca ne yaptın sen ya, koskoca kordonu kestin, insan bi sorar lazımmı değilmi diye Kışın boynuma doluyodum ben onu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pek muhterem doktor bey, siz bu satırları okuduğunuzda ben çok uz ![]() Anaa yakalandık iyimi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Böbrekleride yanıma alabilirmiyim Onlarsız uyuyamıyorumda Alışkanlık işte, ehe![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Off her tarafım tutulmuş Hangi yıldayız doktor ?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - LLaaa durr laa o bacağım değil salak herif uvvaaaa la goptu la goptu çekiştirme laa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çek o pis ellerini üzerimden Bu güne kadar daha erkek eli değmedi bana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tang bana en yakın çıkışı bul, ehehuhehe alıntı |
|
|
|
#2 |
|
puslu
|
Böbrekleride yanıma alabilirmiyim Onlarsız uyuyamıyorumda Alışkanlık işte, eheçok güzelmiş teşekkürler besra
|
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
Doktor amca bende tam sizi bekliyodum, hayırdır geç kaldınız çok güselmiş bu ya ![]() :))tşkler
|
|
#7 |
|
_SiYaH_
|
- Böbrekleride yanıma alabilirmiyim Onlarsız uyuyamıyorumda Alışkanlık işte, eheçok hoşuma gitti ya paylaşım için tşklr ![]()
|
#8 |
|
yosun_26
|
- Böbrekleride yanıma alabilirmiyim Onlarsız uyuyamıyorumda Alışkanlık işte, eheayy çok güzeller yaa saol bessra :)) |
|
|
|
#9 |
|
Ergenekon
|
"Çek o pis ellerini üzerimden Bu güne kadar daha erkek eli değmedi bana"aferin bebeğime benim, kızın olacaksa böyle olacak, gecenin her vakti ne yapıyor bu kız diye kontrol ederken uykun kaçacağına rahat rahat uyursun baba olarak, "kız bebekliğinden belli olur":) |
|
|
|
#10 | |
|
mate
|
Alıntı:
Adam olacak çocuk bişeyinden belli olur derler bu da o hesap olmuş
|
|
|