![]() |
Polemick - Yeter Rüyalarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Yeter Rüyalarımyeter rüyalarım artık yeter bıktım her gece dertler ve keder tabiri bulamadım isyanım olsun rüyanda açmadı ki güllerim solsun böyle rüyaları söyle ben ne yapayım rüyalar aleminde sonuncu kattayım uykum yok benim hala ayaktayım çaem yok elveda rüyalarım satırlarımda kaybolan bu duygu yüklü sözlerim ve gençliğimin hesabı kimde ben mi yanlış yerdeyim hangi atmosferdeyim ve ben benim derdimdeyim bak çok çektim kendimdeyim lan dinim nefretimdeyim oysa bir umut taşırdı kaybolup giden zaman yalancı dünya dursun solsun hayllerim duman öyle olsun dolsun gözlerim ve sözlerim derin benim yerim neyleyim ki ben bi çareyim lan bu gün doğma ne olur güneş aydınlatma dünya mı bırak karanlık kalsın herşey kaybettim ben rüyamı içimi döksem bir of çeksem yıkarım bütün dünya mı perdelerim kapandı doğru gizlemiyorum isyanı hayatta yanlış yapmadım ve bir ben kaldım hep yek boş koy lan sende kahpesin zaten felek adımlarımı sayabilir misin söyle kaç adım gerek hayatta kalan olur mu bilmem alayı gidio tek tek kalbim şahidim benim ben alayını takmam isyanım kendime kimseye tepeden bakmam hayallerim yalan çizmiş bana buna takmam bu gün işim varsa onu yarına bırakmam içimi döksem içimi çeksem hasretinle ağlarım rapim ritim tutmas boş koy göz yaşımla bağlarım bende gitmek istemezdim son çarem el sallarım vedalar içten oluryha zaten koptu bütün bağlarım elveda rüyalarım derim düşmanım duysun arayıp bulamayanlar beni bana sorsun dolsun dilim yorulsun lan bu yola baş koysun sözünü tutamayanlar kendisinden bulsun hep rüyada çizerdim ben mutluluk resimleri elveda rüyalarımla sildim tebessümleri kırdım geçimsizleri rapim hayata darbem olsun sildim tüm cisimleri yaktım tüm resimleri |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|