![]() |
Lost Soul - Korkuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - KorkuyorumKorkuyorum sadece ![]() ![]() Gözümü her açtığımda her saniye her an telefonda mesajlar Ellerinin sıcaklığı ellerimde, sevdiğim kadınsın ve yanımdasın İşte bu yüzden çok korkuyorum ben hayatım Her güzel şeyin bir sonu var biliyorum ben bunu Hep yanındayım diyorsun ya boşa nefes tüketiyorsun Gidenlerin hepsi vaktinde aynı şeyi söylemişti, sende biliyorsun Hani hiç bırakmayacakmış gibi sarılıyorsun ya bana, boşver sarılma Ellerimi sıkıca tutup hiç vazgeçmicekmiş gibi öpüyorsun ya Aslında gidiceksin, bunu sen de biliyorsun, sende unutup gidiceksin Arkana bile bakmadan, bugün burdaysan eğer yarın yoksun Ömür boyu istediğimde ellerini tutamicam Her aradığımda seni bulamicam ve biliyorum öpemicem dudaklarından Gözlerime öyle sonu gelmicekmiş gibi bakma, istemiyorum Biliyorum ki bu gözler başkasına da böyle bakıcak Ellerimi sıkıca tutma çünkü bana ait değil onlar Hiç gitmicem, bırakmicam deme, planlar kurmaktan vazgeç Geleceğinde olmicam biliyorum, bunları yüzüne söyleyemem senin Belki bana kızarsın, belki üzülürsün, belki de kırılırsın Hangi güzel şey hayatımda kaldı ki benim sen kalasın Sakın sevmediğimi sanma seni, canımdan çok seviyorum Ama aynı şeyi sen hissetmiyorsun bunu çok iyi biliyorum Gözlerin var ya hani bakınca hayat bulduğum O gözlere ben tapıyorum, bilmiyorsun ki ellerinde ısındığımı Şimdi git aynaya bak, ne göreceksin? Kendini Ben sende ne görüyorum biliyor musun ? Kalbimi Sen gidince geride sadece senin boşluğun kalmicak Sol tarafımda koca bir boşluk olucak be aşkım Ama giderken gözyaşlarını bırakma sakın bana Yapabilirsen kalbini bırak, geri almaya gelesin Bugünümü mutlu geçiricem seninle, her zaman olduğu gibi Çünkü yarınımda sen olmayınca bugünün anıları kalıcak bana Resimlerine bakıp ağlarken, her şarkıda seni dinlerken Ben anılarla yaşarken sen beni çoktan unutmuş olucaksın Birgün aklına gelirsem eğer 'Beni çok severdi, canını hiç düşünmeden verirdi Ama gün gelip biteceğini önceden bildi' dersin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|