![]() |
Local - Umutlar Yoldadır (Ft. Muhteris) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Local - Umutlar Yoldadır (Ft. Muhteris)LOCAL RAP Hep ağlardı gözlerimden akmasın bi damla dur Sözlerime söz verensin rap büyüksün bizse kul Her kuluna güç verensin af dilerler sen bi vur Her zman sen yanımdasın unutanlar yok olur Gün gelince anlayacak her şey bitti yok olacak Anlayacak insan oğlu sevaplarda hep kaçar Dün diyince yanarsın hep dünlerin günah saçar Pişmanlıktan öteye gidemez karamsarlık hırpalar Dün çocuktum bende büyüdüm kabuklandı bak yaram Şimdilerde sahtekar bak insan denen büyük hayvan Her zman kazam oldun azalarım hep suçluydu Dört yanında hep yalancı yarılabilir bak kafan Ne bilirsin sen özlemek kankalarım hep dönek Bak bu günede nokta koydum el kaldı yine bir hiç Gözlerimden yaşlar aktı bakma bana sende git Ben rapimle rap benimle ilham oldun sözlerime NAKARAT Kanatlandı gönül uçmak istiyor Elimde dil bak kalbim acıyor Gözlerim yanıyor ve ellerim yalvarır Uykuya dalarım umutlar yoldadır (2) MUHTERİS RAP Durmadan gecer zaman kanar yürek gönül talan kalan da saçma bir masal peşinde yitirdiklerim ve kaybolan zaman bu gençliğim solan umutlarım tükendi bak benim senin yüzüden ölmek isterim vakit tamam gönül nedense böyle kanatlanmak ister uzaklaşmak en guzel şey olur belki benim icin bu boktan hayat içinde karanlık bir ruh yaşasa farkeden bir şey olur mu bence hiç bir şey olmaz hic bana bakmadı kaderin bir yüzü ben yazarım sayfalar dolardı hançeri bağrıma saplayan olmadı düşman dostum eksik etmedi kahpelik bütün sevdiklerimin tek marifeti belki de bende hata var bilemem çok değer verdim yanıldım haklisin anladim anlamı kalmadı aşkın sevaplarım günahlarımdan çok daha az bilirim isyankar bir kulum ve gencim ben daha çok toy biriyim zamanla belki de aklım başıma gelir ama çok geç olur inanmam neden dualar ettim olmadı hiçbiri gerçekten ben yalancının tekiyim NAKARAT Kanatlandı gönül uçmak istiyor Elimde dil bak kalbim acıyor Gözlerim yanıyor ve ellerim yalvarır Uykuya dalarım umutlar yoldadır (4) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|