![]() |
Şencan - Aç Gözlerini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şencan - Aç Gözleriniverse 1 : - Kilidi Vurduğun zaman Dökülür yapraklar , Sofistike duygular patlayıp birden saklar ![]() Sıcak Duygular avantaja karşı , Bizi Arayan dudaklar biraz şaşkın ![]() - Zihinlere tek dokunuş yaralı Gözler, Tutunamaz artık modası geçmiş bu sözler , Unutulur , Kaldırılır Raflardan , Seni istemezler çekilirsin aralardan ![]() - Yoğunluk içinde Halsiz Tavırlar Uzakta bekler bizi bütün sabırlar , Yalan dolan gerçekler ezoterik düşünce , Zindana dönüşürüz kader seni seçince ![]() - Sahiplik duygusu biraz zorladı hayatı , Aşk denilen olay yer altında fay hattı ![]() Pisikopat yazar asilik diz boyu , Savaştan çıkınca kırılır boyun ![]() - Sahiplenecek kalan meşhur silahlı ordusu , Sabaha kadar sürer ihanet sorgusu , Utandığında sanırım yalanın somurttu , Neden sana ihanetin mi soruldu ![]() - Bana dedikleri birazda geri kal , Kaybettiğin dostlarını gidip geri al , Olmaz , yapılmaz duygular içinde , Zorlamaz seni eğlenceli seçimde ![]() - nakarat 2x bambaşka duygular bak burda ve aç gözlerini , utanma burda geçer zaman böyledir verse 2 : - Kilidi vur Kilitle bütün duygularını , Ellerinle ittiğin salıncakta sallalanı , Hatırlama bi an avutur ve rahatla , Mücadele et seni tetikleyen savaşla ![]() - Sözler yeterlimi derdimi anlatmaya , Senin yeterli olmuş kalbine saplamaya , Yamuk neşteri yapıştır damarına , Seni unuttum yeter allah aşkına ![]() - Yalana Dolana gerek yok iyidir böyle , Söylemediğin birşey varsa anında söyle , Bu işler öyle yürümez en hayırlısı Böyle , Kalpte geçti bu yarı kararını sevme ![]() - Bak bu adamında artı yok gönlü , Deşik virandaki sultanlar söndü , Gördüm artık ebedi aşkını , Görmediğimden beri sahibi başkası ![]() - Konuştuğum zaman susturamaz beyinler , Beni tanıyanlar sana artık sessizler , Seni dörtlüğüme sığdırdım ya hadi öyle olsun , İhanetle dolan kalbin nefretle dolsun ![]() - Suçlu olduğunu ana yazık mı oldu , Farkettiğsen açan güneş yerine sokuldu , Paslanmaz egolar frekansı artırır , Yaptığın tek ihanete şencan üstüne saldırır ![]() nakarat 2x bambaşka duygular bak burda ve aç gözlerini , utanma burda geçer zaman böyledir |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|