Beta - Sakın Gelme |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - Sakın GelmeGüle güle görüşürüz yanıma hiç gelme sen her sefer yalanlar serseme tamamlar hayata dayandık olmadı bye bye ben de meraktan sormadım hatta haberim yok hiç nedenini sor bi kederden değil neşeden ben fondip yaptım evet ve de aynı felek beni geri mutlu etti çalı şarkı gene herkes ayrı kutupta yaşamakta bundan böyle saman yolundan doğru yıldızı bulmak önce önde gelen hayatımı düzene sok gelene odam gibi hep açıp gidene yol hep üzülüp hep üzülüp uslanmasak biz hiç zamanla geçer aşkın kullanma tarifi bana akıl verme takıl sen de kafana göre yaşa ve de sakın gelme Nakarat (mfö) Sakın gelme hazır değilim deliyim kaç gündür lodosum tuttu poyrazım soğuk sakın gelme dönesim yok çok uzaktayım çok bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp git yok oldum biz yok olduk his yok oldu yoksun artık off yüzünü hiç göremezsin sorular yazıp sor nerede miyim bilemezsin cok uzaktayım cok aşk içinde nokta vardır virgül sırıtır ve seven sevilen her kalp bir gün kırılır her giden kapı kapatmalı anahtarı yut tecrübe birdir ve yine yaparsanız yuh sevgi cöl gibi rüzgar eser ve giden olur gelenle yine tamamlanır cool bu hayat yapar devr-i daim duygularımı öldürenlerin hepsi katil gerek kız gerek erkek herkes suclu ümitle beklersen eğer her ses kurgu olur kafana senin yolunda varsa geri gelme planına karşı yokum bakarsan yine açık perde yakın yerde olma ışık sen değilsin sakın gelme Nakarat (mfö) Sakın gelme hazır değilim deliyim kaç gündür lodosum tuttu poyrazım soğuk sakın gelme dönesim yok çok uzaktayım çok bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|