Seda Tripkolic - Çaresi Sende . |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seda Tripkolic - Çaresi Sende .Koyma beni sensizliğe Atma beni ölümlere Bir ateşki yakar beni Çareside sende Yorma beni dön gel yine Ömrüm kefil gözlerine Nefesim değsin nefesine Canıma kastın niye Zehir ziyan oldu hayat Uyku haram sensiz bana Durdurun şu kalbimi Yaşanmıyor onsuz ah Sevme dünya dursun kalbim Böyleyimya yansın dilim Değmesin tenine tenim Sevdim yalan sevgini Bir kez daha yıkıldım ve birkez daha kaybettim Şimdi sende yoksun ben yaşamayı neyleyim Ellerimde ellerin yoksa ellerim yalvarışta Ellerim seni arar bu zifiri karanlıkta Bir tebessüm edasıyla bırakıp giden sen Duydumki mutluymuş şimdi başka bir tende Gülüyorum ve evet belki kendimden kıskanmak Şimdi gidiyorum arkamda iz bırakmadan Baktığım her yerde o gülen yüzün vardı Şimdi yine resminle beraber uzaklara daldım Tek sendin biliyorum ömrümü sana adadım Boşaymış çabalarım yine tek başıma kaldım Sus ve dinle son dörtlü isyan değil haykıram ben Okuduğum bu meledinin en damar yerinde sen Kesilsin bileklerim şimdi yaşamakmı Ne olur sus artık gözümde yaş kalmadı Suskunum ben bu günlerde Acıyı çektim her nefeste Gçrrdüğüm bu aşk dedikleri şey Yüreğime vur pıranga sende Koyma beni sensizliğe Atma beni ölümlere Bir ateşki yakar beni Çareside sende Yorma beni dön gel yine Ömrüm kefil gözlerine Nefesim değsin nefesine Canıma kastın niye Zehir ziyan oldu hayat Uyku haram sensiz bana Durdurun şu kalbimi Yaşanmıyor onsuz ah Sevme dünya dursun kalbim Böyleyimya yansın dilim Değmesin tenine tenim Sevdim yalan sevgini |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|