![]() |
Ünlüler Böyle Zengin Oluyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Ünlüler Böyle Zengin Oluyor..Amerikalı aktrist Tori Spelling, babasından kalan 200 milyon dolarlık servetini bakın nasıl koruyor ![]() ![]() ![]() Şimdiye kadar mirasına el sürmeyen Tori, küçük gibi görünen kazançlarla geçimini sağlıyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() iirenç bi durum gerçekten ama bööle hayranlarda var işte yorumun için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fatih_k
|
![]() ben de geçen paris hilton un haberini okumuştum onun diş fırçasını çok buyuk para ile satın almişlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
black_R-O-S-E
|
![]() çok saçma gerçekten ya diş fırçası kısmını bilmiodum iirennç ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
okaliptus
|
![]() bunları alanların aklından şüphe etmek lazım :) teşekkürler bilgilendirdiğin için :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ya kimdi hatırlamıyorum, bi' ara "ünlü"lerden birinin çiğnenmiş sakızı açık artırmaya sunulmuştu ve uçuk bir miktarla satın alınmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler black_R-O-S-E ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
black_R-O-S-E
|
![]() yorumun için saol isimsiz karanlık gerçekten ilginç aynı zamandada iirenç bi durum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
_SiYaH_
|
![]() adamlara bak ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
black_R-O-S-E
|
![]() yorumun için saol cnm insanda biras mantık olması lasım alırken bi düşüncen ya bunun sahibi bununla nelr yapıo acaba die :SSS |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gözyaşı
|
![]() Gider mağazadan alırım niye o kadar para vereyim ünlüyse ünlü sonuçta bir insan altından değilya elbisesi
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|