Tba Paslanmaz Tuvalet Fırçalık Yerden Tba6597 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tba Paslanmaz Tuvalet Fırçalık Yerden Tba6597Tba Paslanmaz Tuvalet Fırçalık Yerden Tba6597 [*]TBA ürünleri estetik ve kaliteden her zaman çok daha fazlasıdır [*]Görsel şıklığının yanında fonksiyonelliği ve uzun yıllar sürecek müşteri memluniyeti esastır [*]Banyo aksesuarlarında işlevselliği ve dekoratif öğeleri ön planda tutan tasarımlarla, banyoların hem kullanım rahatlığı hem de görsel zenginliği hedeflenmektedir [*]TBA banyonuza renk ve değer katan ürünler sunar [*]Ürünlerin tamamı 2 yıl garantilidir![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 07 09 201212,90 TL |
|
Cevap : Tba Paslanmaz Tuvalet Fırçalık Yerden Tba6597 |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Tba Paslanmaz Tuvalet Fırçalık Yerden Tba6597Ben TBA Ürünlerini hepsiburada com da gördüğümde google da araştırdım![]() firma süper her bütçeye uygun şık ürünlere sahip ![]() üstelik hem üretici hem toptancıymış ![]() bu yüzden de hepsiburada com dan alıp kazık yemektense TBA'nın kendi online satış yaptığı www ebanyomutfak com dan alışveriş yapılması taraftarıyım![]() üstelik o kadar ilgililer ki başka online satış yapan sitelere benzemiyor ![]() hepsiburada com gibi yerlerde ürün satın aldığında hızlı gönderi densede 1 haftadan önce gelmiyor![]() ama bu firma anında kargoya veriyorlar, iade etmek istediğin de ise anında hesapına paranı iade ediyorlar yada ürün sorunlu geldiyse anında karşılıksız 2 gün içinde yenisini göderiyorlar ![]() takdir ettim TBA ve personelini ve böyle devam etsinler
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|