İlginç Bir Arama Motoru (Çok Güzel) |
|
|
#1 |
|
puslu
|
İlginç Bir Arama Motoru (Çok Güzel)Sanal alemde yenilikler sınır tanımıyor ![]() ![]() İnternette yeni bir arama motoru herkesin ilgisini çekiyor Ekranda boy gösteren bir kadın, hem sizinle sohbet ediyor, hem de kadınca kaprislerini yapıyor Nasıl mı ? Tıklayın görün !Haaa bu arada hiç bir şey yapmadan kadının hareketlerini izleyin ve konuşmalarını dinleyin ! Bu kadın kesinlikle sessizliğe çıldırıyor ! Dewey isimli flash animasyon ve karışımı arama moturunda, hoş bir bayan arama kutusunun hemen üstünde yer alıyor ve sizin faaliyetlerinize göre hareket ediyor ![]() Örneğin uzun bir süre arama yapmazsanız kızıyor! Cama tıklıyor ![]() |
|
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Birkaç İngilizce kelime aramayı denedim, bazılarının açıklamalarını dahi bizzat kendisi yaptı :) Gerçekten ilginç bir çalışma olmuş, geliştirilebilirse ; yakın zaman içinde pek sık ziyaret edeceğimiz sitelerden biri haline gelebilir ![]() Eline sağlık puslu ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
tatia27
|
ben bayana bayıldım çok tatlı ve sempatik geldi bana ![]() ![]() ayrıca çok degişik bi çalışma olmuş emegine saglık puslucum ![]() ![]() yine konuşturmuşsunuz valla:)
| Görünüm Modları | |
|
|